Mennyit kell fizetni az abortuszra?
Figyelt kérdés
elég bonyolult a dolog.. van egy barátnőm, aki 18 éves, én 16. és sajnálatos módon teherbe esett.. neki nincs munkahelye, és jelenleg az anyjával él. Én pedig még tanulok. tehát nincs jövedelmem. ebben az esetben mennyit engednek az abortusz teljes árából? vagy egyáltalán engednek?!2014. ápr. 5. 13:21
31/39 anonim válasza:
Utolsó,én is ezt akartam írni hogy nem csak ezért húznak gumit! Abban is van igazság hogy a barátnője jártas ebben .....30ezer az abortusz.
32/39 anonim válasza:
30 ezer, ha nem jar konkretan segely akkor ennyit kell fizetnetek. De anyukajat is vigyetek, nelkule eselytelen mert kell a szuloi beleegyezes
33/39 anonim válasza:
bocsanat, elneztem a korotokat, akkor nem kell a szulo
34/39 anonim válasza:
Már nem azért, de inkább abortálják a magzatot, minthogy nyomorba, munkanélküli tinikhez szülessen. Nem is értem hogy gondolják itt egyesek, hogy jó lesz neki. Ez már annyira ellentmondásos tőletek. Azt mondjátok, hogy meg kell születnie a magzatnak, mert megérdemli az életet, de olyan körülmények között 90%, hogy boldogtalan lesz. Már ezért is inkább meg kéne kímélni az élettől szegênyt. Rengeteg barátomat akarták abortálni és szinte mind azt mondták, hogy inkább nem élnének. A mamámmal meg el is mentek abortuszra, de valami oknál fogva nem sikerült abortálni, ez pedig nagyon mély sebeket ejtett rajta, mert nemkívánt gyerekként élni a legrosszabb. Nyugodtan pontozzatok le, szánalmas egy banda vagytok. Ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot, hogy ha én nyomorék lennék, végtagok nélkül, néma, fogyatékos, akkor nem halhatnék meg azzal az injekcióval, mert jogom van az élethez. Szerintem boldogtalanul nem éri meg élni.
35/39 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy tartsak meg csak azt hogy ilyen sik h.lyek ne szexeljenek...
36/39 anonim válasza:
Persze, 34-es, véletlenül sem az, hogy mindent megtegyünk azért, hogy a gyermekeink boldogak legyenek. Sokkal jobb egyből rájuk sütni azt a bélyeget, hogy eleve szeretetlenek, meg boldogtalanok, és ezért a legjobb, amit tehetünk értük, hogy meggyilkoljuk őket. Ugye?!?!
37/39 anonim válasza:
Miért nem vállalod fel ,hogy teherbebasztak?
38/39 anonim válasza:
Kicsit OFF lesz, de azért viccesnek találom, hogy egy 16 éves gyereket csesztetnek amiatt, mert nem tudta leolvasni a tesztet, holott itt naponta 100 kérdés felröppen felnőtt (!) emberektől, hogy "ti mit látták? poz. vagy neg.??"... Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!