Mennyit kell fizetni az abortuszra?

Figyelt kérdés
elég bonyolult a dolog.. van egy barátnőm, aki 18 éves, én 16. és sajnálatos módon teherbe esett.. neki nincs munkahelye, és jelenleg az anyjával él. Én pedig még tanulok. tehát nincs jövedelmem. ebben az esetben mennyit engednek az abortusz teljes árából? vagy egyáltalán engednek?!

2014. ápr. 5. 13:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
75%
Okkal nem védekeztetek? Mi van? És még mi vagyunk a barmok....
2014. ápr. 5. 17:55
 12/39 anonim ***** válasza:
66%
A teszt furcsa, a doki szerint nem lehet terhes, 16 évesen okkal nem védekeztek. Ugyan nézd már át a biosz könyvet. Aki nem akar gyereket védekezik, a teszt vagy 1 vagy 2 csíkos, ha pwdig egy 18 évesnek nem lehet gyereke minimum kivizsgáltatja magát. Ti sem álltatok sorba ész osztásnál..
2014. ápr. 5. 20:03
 13/39 A kérdező kommentje:
akkor elmondom még egyszer! azért nem védekeztünk, mert azt mondta az orvos a barátnőmnek, hogy nem lehet terhes! ezért is nem védekeztünk. de mivel nem jött meg neki, vettünk egy tesztet, és azon rögtön megjelent 1 csík. rá 2 percel előjött még egy, de nagyon halványan..
2014. ápr. 5. 20:51
 14/39 anonim ***** válasza:

És mitől furcsa egy halvány pozitív teszt?

Vagy a betegtájékoztatót sem bírtátok elolvasni?

És nem csak terhesség miatt lehet hcg a szervezetben, amit kimutat a teszt, bár ez nagyon-nagyon ritka, főleg 18 éves korban.

De ajánlanám felkeresni azt az orvost, aki kimondta, hogy nem lehet terhes a barátnőd.

És azt megtudhatjuk, mit mondott, miért nem lehet gyereke?

2014. ápr. 5. 21:23
 15/39 A kérdező kommentje:
konkrét okot nem tudom. de volt egy abortusza , és utána egy vizsgálaton kiderült.. és a használati utasításba nem volt benne a halvány csík. csak az hogy hogy kell használni, meg hogy 2 a pozitív 1 a negatív.. tehát ezt sajnos nem írta le.
2014. ápr. 5. 22:54
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát érdekes, mert manapság abortusztól nem lesznek meddők a nők. Vagy legalábbis olyan ritka, mint a fehér holló.

És a 2 csík akkor is 2, ha a második halvány. Nem tudom ezen mit nem lehet érteni.

2014. ápr. 5. 23:05
 17/39 anonim ***** válasza:
68%
Jajj istenem...."fura eredmény,először 1csík majd 2perc múlva 1halvány" kicsit mosolyogtam bár nem vicces a téma. Ez egyértelműen pozitív teszt és nem furcsa! Ott voltál amikor mondta neki az orvos? Vagy mutatott konkrét orvosi papírt? Ha nem akkor én sem értelek! Remélem megint lepontozol :-) Menjetek el a nőgyógyászhoz ő élküld a kellő papírokkal egy tanácsadásra ahová 3x kell menni és ott mondani fogják hogy hová menjetek ha nincs pénzetek abortuszra ....azt hiszem jóval a felét kell majd fizetnetek ha elintézitek. Mielőtt hurrognátok NEM voltam még abortuszon,legjobb barátnőmet kísértem el,de borzalmas így anyukaként :/ 3.válaszoló voltam
2014. ápr. 5. 23:08
 18/39 A kérdező kommentje:

épp ellenkezőleg erre a válaszra vártam már az elejétől fogva nem arra hogy elkezdjen mindenki érdeklődni meg hasonló. köszönöm a választ.. szép estét.

u.i. nem láttam papírt, de biztosra tudom hogy ezt mondta az orvos

2014. ápr. 5. 23:20
 19/39 anonim ***** válasza:
96%
Volt egy abortusza, most lesz egy másik. Mégis hány életet kíván még a szexuális életetek? Tényleg megér ennyit nektek a tiniszex? És még hány gyereket fogtok kinyírni?
2014. ápr. 6. 08:34
 20/39 anonim ***** válasza:
81%
Istenem. Baratnod is baromi okos kiscsaj lehet... Gondolom buszkek ra a szulei mar csak az elozo abortusz miatt is...
2014. ápr. 6. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!