Mennyit kell fizetni az abortuszra?
Okkal nem védekeztetek? Mi van? És még mi vagyunk a barmok....
2014. ápr. 5. 17:55
A teszt furcsa, a doki szerint nem lehet terhes, 16 évesen okkal nem védekeztek. Ugyan nézd már át a biosz könyvet. Aki nem akar gyereket védekezik, a teszt vagy 1 vagy 2 csíkos, ha pwdig egy 18 évesnek nem lehet gyereke minimum kivizsgáltatja magát. Ti sem álltatok sorba ész osztásnál..
2014. ápr. 5. 20:03
13/39 A kérdező kommentje:
akkor elmondom még egyszer! azért nem védekeztünk, mert azt mondta az orvos a barátnőmnek, hogy nem lehet terhes! ezért is nem védekeztünk. de mivel nem jött meg neki, vettünk egy tesztet, és azon rögtön megjelent 1 csík. rá 2 percel előjött még egy, de nagyon halványan..
És mitől furcsa egy halvány pozitív teszt?
Vagy a betegtájékoztatót sem bírtátok elolvasni?
És nem csak terhesség miatt lehet hcg a szervezetben, amit kimutat a teszt, bár ez nagyon-nagyon ritka, főleg 18 éves korban.
De ajánlanám felkeresni azt az orvost, aki kimondta, hogy nem lehet terhes a barátnőd.
És azt megtudhatjuk, mit mondott, miért nem lehet gyereke?
2014. ápr. 5. 21:23
15/39 A kérdező kommentje:
konkrét okot nem tudom. de volt egy abortusza , és utána egy vizsgálaton kiderült.. és a használati utasításba nem volt benne a halvány csík. csak az hogy hogy kell használni, meg hogy 2 a pozitív 1 a negatív.. tehát ezt sajnos nem írta le.
Hát érdekes, mert manapság abortusztól nem lesznek meddők a nők. Vagy legalábbis olyan ritka, mint a fehér holló.
És a 2 csík akkor is 2, ha a második halvány. Nem tudom ezen mit nem lehet érteni.
2014. ápr. 5. 23:05
Jajj istenem...."fura eredmény,először 1csík majd 2perc múlva 1halvány" kicsit mosolyogtam bár nem vicces a téma. Ez egyértelműen pozitív teszt és nem furcsa! Ott voltál amikor mondta neki az orvos? Vagy mutatott konkrét orvosi papírt? Ha nem akkor én sem értelek! Remélem megint lepontozol :-) Menjetek el a nőgyógyászhoz ő élküld a kellő papírokkal egy tanácsadásra ahová 3x kell menni és ott mondani fogják hogy hová menjetek ha nincs pénzetek abortuszra ....azt hiszem jóval a felét kell majd fizetnetek ha elintézitek. Mielőtt hurrognátok NEM voltam még abortuszon,legjobb barátnőmet kísértem el,de borzalmas így anyukaként :/ 3.válaszoló voltam
2014. ápr. 5. 23:08
18/39 A kérdező kommentje:
épp ellenkezőleg erre a válaszra vártam már az elejétől fogva nem arra hogy elkezdjen mindenki érdeklődni meg hasonló. köszönöm a választ.. szép estét.
u.i. nem láttam papírt, de biztosra tudom hogy ezt mondta az orvos
Volt egy abortusza, most lesz egy másik. Mégis hány életet kíván még a szexuális életetek? Tényleg megér ennyit nektek a tiniszex? És még hány gyereket fogtok kinyírni?
2014. ápr. 6. 08:34
Istenem. Baratnod is baromi okos kiscsaj lehet... Gondolom buszkek ra a szulei mar csak az elozo abortusz miatt is...
2014. ápr. 6. 08:38
Kapcsolódó kérdések: