Mennyit kell fizetni az abortuszra?

Figyelt kérdés
elég bonyolult a dolog.. van egy barátnőm, aki 18 éves, én 16. és sajnálatos módon teherbe esett.. neki nincs munkahelye, és jelenleg az anyjával él. Én pedig még tanulok. tehát nincs jövedelmem. ebben az esetben mennyit engednek az abortusz teljes árából? vagy egyáltalán engednek?!

2014. ápr. 5. 13:21
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
23%
Gratulálok, 18 éves és kétszeres gyilkos lesz. Remélem ezek után leköpködöd és soha többet nem is keresed. Undorító.
2014. ápr. 6. 10:48
 22/39 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 6. 12:15
 23/39 A kérdező kommentje:
nem kértem a véleményeteket.. az első abortusz meg nem én általam lett.. és hagyjuk ezt a tini szexet mert felnőtteknél is ugyan úgy előfordul!
2014. ápr. 6. 13:53
 24/39 anonim ***** válasza:
48%
Ha már ide írsz ki ilyen kérdést,akkor ne várd el hogy meg fognak dícsérni ;) 18évesen ez lenne a 2.abortusza......csak gratulálni tudok én is! Addig addig "csináltatja" fel magát és veteti el amíg nem közlik vele hogy nem lehet gyereke vagy csak lombikkal lehet.... ....felelőtlenek vagytok! Miért nem mertek a szüleitek elé állni ha ekkora felnőtteknek hiszitek magatokat?
2014. ápr. 6. 22:23
 25/39 anonim ***** válasza:
27%

Te meg ne ordibálj, kicsi butus.

Ez van, hülyék vagytok és kész.

2014. ápr. 7. 15:38
 26/39 anonim ***** válasza:
56%
Hogy derogált gumit húznod, ha már a 16 kemény éveddel kefélhetnéked támad, az hiba. De hogy a te korodban az az első gondolatod, hogy kinyíratod a közös gyereketeket, és megrántod a vállad, hogy más is hibázik, na az felháborító. A gyerekedet darabjaira fogják szétszaggatni az abortuszos nőd méhében, lefejezik, hogy te nyugodtan kefélgethess tovább. Gratula, öreg! Ha kiabálsz, ha nem.
2014. ápr. 7. 15:49
 27/39 A kérdező kommentje:
ezt nem hiszem el hogy egy ember hogy lehet ennyire hülye... azért nem védekeztünk már negyedszer mondom el, mert azt mondta neki az orvos hogy ő nem eshet teherbe valamilyen ok miatt.. (nem biztos hogy az első abortusz miatt) és húztam volna gumit hogyha tudom hogy teherbe esik.
2014. ápr. 7. 19:37
 28/39 anonim ***** válasza:
46%

Jó, akkor én is elmondom újra: 16 éves vagy, kefélsz, f.ngod nincs a világról és az életről, de öletni azt már tudsz. A saját gyerekedet.

Én is azt kérdezem: hogy lehet egy ember ennyire h.lye?

Drága édesanyád mit szól hozzá, hogy kinyírjátok az unokáját?

Azt meg meséld a kóbinak, hogy azt mondta a nődoki, amit. A meddőség egyetlen vizsgálatból nem derül ki. Kifogásnak jó lehet: ha sokat mantrázod, esélyes, hogy te is le fogod hinni.

2014. ápr. 7. 19:51
 29/39 anonim ***** válasza:
60%
Ez az hogy nem is hallotta a saját fülével hogy a doki azt mondta hogy.....16éves gyerek vagy még,komolyan szart sem tudsz a világról bár még nagyon nem is kellene, felcsináltad a barátnődet és csak keresed a kifogást hogy azért nem húztál gumit mert....nagyon naív vagy!! Ha nekem mondaná ezt a párom hogy nem lehet gyereke de közbe nem hallottam nem láttam papírt,akkor sem kefélek a vak világba gumi minden nélkül mert ő ezt mondta. Azért ez komolyabb annál hogy ne húzzak gumit bizonyíték nélkül!! Ugyan is egy abortusz nem félválról vehető téma! Gondolkozzál már ember ha nincs is mivel!!! Anyukád mit szól ahhoz hogy a "nagy"fia védekezés nélkül dugja a barátnőjét?
2014. ápr. 8. 10:15
 30/39 anonim ***** válasza:
73%

A másik dolog, hogy gumit nem csak a nem kívánatos terhesség megelőzése miatt kellene húzni.

10-30e Ft lesz az abortusz, de nem értem, miért kérded, hisz úgy tűnik, a barátnőd már jártas a témában.

2014. ápr. 8. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!