Abortusz után megkönnyebbülés? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Megkönnyebbültél, mert nem gondoltál bele, a magzat min ment keresztül. Azt hiszem, itt az verte ki a biztosítékot, hogy még ha baleset is volt az a baba, akkor is az "anyja" írta róla azt, hogy számára megkönnyebbülés volt, mikor végre, valahára szétszaggatták a gyönge kis testet.
Kérdező, a gyermeked embertelen halállal fizetett azért, amiért te életre hívtad, majd gyávaságból, gyűlöletből, önzésből eldobtad magadtól. Te meg örömködsz azon, hogy milyen csuda klassz, hogy ezt vele megtehetted. Letépték a fejét, a kis karjait, a lábait a törzsről, és kiszívták belőled.
Körülbelül ilyen volt.
Bocs, de nem értelek meg. A világon semmiről nem tehetett.
Ki kell, hogy ábrándítsalak, utolsó. 3 szép gyerekem van, szép családi életet élek, frusztrációnak bennem nyoma sincs. Elhiszem, hogy sajnálod, de nincs. Evvan.
Nem én öltem embert...
unatkoznak, ennyi :) de ha van egy lelkisebb ember, annak akár sikerül megnyomorítani az életét, mert hoz egy döntést, ami számára az adott körülmények között a legjobb de "hála" pár amúgy ismeretlen trollnak mégis elültetik benne, hogy "gyilkos" (amit ugye most én is megkaptam) hát azért ehhez gratulálok.
én mindenesetre ma is nagyon békésen fogok aludni, bárki bármit kiállt rám a döntésemmel kapsolatban.
jajaja. bizonyara azert vagy ilyen kuldetestudatos, mert minden rendben van. :-) figyi. veled ellentetben en nem vagyok ostoba... ja, es nekem mivel tenylegesen nincsenek frusztracioim, ezert biztin tudhatod, hogy nekem nem erdeken, hogy neked rossz legyen. ez a te stilusod jedves 59 szazalekix, te, aku mindenhol ott vagy es mindenhol olyen rettentoen okis cagy.
a, es meb egy dolig. en nem oltem embert, csak elvetettem egy sejtcsomot, de te ezt ugysem vagy kepes felfogni. megertem, hiszen nem lehet mindenki ertelmes. :) pusszantalak foldanya
Klasszul megértitek egymást! Van közös téma!
Hát persze, hogy jól fogtok aludni. Sőt, kiválóan. És figyeljétek meg, a második után még jobban, a harmadik után meg kiválóan. Vannak emberek, akik erre az érzésre buknak!
Aberráltaknak hívják őket.
Szép álmokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!