Abortusz után megkönnyebbülés? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Ne haragudj, bárhová teszed is, ez perverz dolog.
Kb. annyit jelent, mintha azt kérdezted volna, más is kéjes örömet érzett-e, mikor megtudta, hogy a vákuum lefejezte, majd kiszívta az anyaméhből a gyermekét?
Most őszintén, szerinted ez normális???
Ne aggódj, minden hasonló kérdést teleszemetelnek ezek.
Csak gondolkoznának el egy percre, vajon mi lenne, ha minden egyes magzat megszületne?
nem kéjes örömről beszéltem, a kettő nem ugyanaz.
10: elnézést, ezt nem tudtam/láttam :(
nem mondtam, hogy büszke vagyok magamra, hogy abortuszra mentem, nem veregettem meg a vállamat, amikor rájöttem, hogy terhes vagyok, hanem azt, hogy miután túl voltam rajta, megkönnyebbültem.
De azt látom, hogy itt ha valaki nem hint sót a fejére, nem mondja azt, hogy iszonyat kínok között töltött 2 napot a kórházban ( amúgy fájni is csak amíg feltették a tágítót, fájt, utána abszolút semmi, ergó 5 perc) azt egyből a pokolra küldené mindenki.
Értem hogy mit mondasz, neked a terhesség valószínűleg csak egy probléma volt, egy ballépés, egy hiba, aminek a "kijavítása" után megkönnyebbültél, mert megszabadultál a tehertől.
Nehezen tudom elképzelni, hogy erre az eseményre mindig így tekintesz majd vissza. Talán ha egyszer majd lesz saját gyereked...Na mindegy, én nem vetek rád követ, de ettől még nekem is fura, amit írtál. Mennyi idős vagy amúgy, ha nem titok? Párkapcsolatba csúszott be a terhesség vagy egyéjszakás?
Írhatsz privit ha gondolod, engem érdekel a történet, bár az abortuszra nehezen vinne rá a lélek.
köszönöm szépen a normális válaszokat!
magát a terhességet én is nagyon bántam és nagyon sokszor végigfutott az agyamon, hogy lehetek ilyen szerencsétlen vagy marha vagy mind a kettő. 27 éves vagyok, a pár éves párkapcsolatom még kb 2 hétig tartott, maga a terhesség már a szakítás után derült ki, és igen, mind a ketten hibaként és elég nagy gondként tekintettünk rá. Valóban abortusz után a "végre túl vagyok az egészen" érzés dominált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!