Bogyo30 kérdése:

Létezik korai terhesség megszakításra inyekció, vagy gyógyszer?

Figyelt kérdés

30 éves 3 gyerkőcös nem túl gazdag anyuka vagyok.

Tavaly dec.ben volt egy abortuszom egészségi okok miatt.(Mindig ellene voltam,de muszáj volt)Majd bele döglöttem,hónapokig szenvedtem sírtam stb. mire nagy nehezen kihevertem.

A párom akkor azt mondta majd lesz másik.

Hát Idén dec.ben ismét meglátogatott a gólya.

Közölte a párom hogy nem kell és nem örül neki mert nem tudja el tartani.

Miért hitegetett?

Kb.4-5 hetes lehetek.

Föl hívtam a dokim azt mondta 6 hét elöt fölösleges mennyek,de jön a karácsony és be zár a tanácsadó is mire meg műtenének lennék vagy 8 hetes.

Azt már nem bírnám!!!Ha már nem akkor a korai időben lennék túl rajta míg nem "él"mig nem dobog a kicsi szíve.

Szívem szerint meg tartanám az eszem pedig azt mondja igy sem könnyű hát még egy 4.picivel.....

Nem tudom mit csináljak.A barátnőm úgy hallotta van valami szuri ami el hajtja ilyen korai időben de hogy juthatok hozzá??

Meg köszönném ha valaki segítene.

2013. dec. 12. 12:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nincs, utána néztem. Megkérdezhetem miért akarnál ahhoz ragaszkodni?
2013. dec. 12. 19:32
 12/21 A kérdező kommentje:

Miért ezt szeretném azért mert mivel jönnek az ünnepek be zár a tanácsdó és mire megműtenének január lenne és lennék legalább 8-9 hetes!!!

Előbb nem megy már meg kérdeztem.

2013. dec. 13. 10:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor vagy Ausztria..vagy sajnos meg kell várnod a januárt. Én 9 hetes voltam mikor ilyenre kényszerültem. :(
2013. dec. 13. 10:32
 14/21 anonim ***** válasza:
De ha lenne ilyesmi Magyarországon akkor is kellene hozzá a tanácsadó..szóval nem értem.
2013. dec. 13. 10:34
 15/21 anonim ***** válasza:
42%

Emiatt a fazon miatt fogod kukába dobni a 2. babád???

Hát én inkább a gyereket választanám...

Jó, nyilván nem teheted meg, de sürgősen gondolkodj el rajta, hogy mit akarsz még ettől a pasitól?

Én nem adnám oda miattam se a lelkem nyugalmát, se a gyermekem életét.

Így, hogy nem is eü. okokból lesz az abortusz, hát... csodálnám, ha ép ésszel kibírnád.

Nincs valami más megoldás? Tudna valaki segíteni?

Akármit is csinálsz, gondolkodj el rajta, van-e még közös jövőtök...

2013. dec. 13. 12:31
 16/21 anonim ***** válasza:
nem 2. hanem 4. Tudom semmit nem változtat a dolgokon...de tényleg elgondolkoznék én is, érdemes-e ilyen emberrel együtt élni. Nekem 4 gyermekem van és tényleg nehéz, de nem lehetetlen!
2013. dec. 13. 12:59
 17/21 poppyseed ***** válasza:
2013. dec. 13. 14:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Volt ilyen nálunk is,magánklinikákon,csak megszüntették.Ennek is van viszont időkorlátja,szóval mire egy külföldin elintéznéd lehet kifutsz az időből.Pedig tényleg kisebb megterhelés lelkileg.Szerintem merő rosszindulatból tiltották be nálunk.
2013. dec. 13. 19:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom biztos van benne valami üzlet a kormánynak.Ugyanis régebben valóban létezett ithon mind a kettő de megszüntették.

Miért???Azt csak ők tudják de elég szörnyünek tartom hogy nincs választási lehetőséged.

Igy van 4 gyerek a mai világban elég megterhelő anyagilag.Ha tudnánk hogy megélnénk nyugodtan akkor nem lenne kérdés de míg igy is minden napi gondjaink vannak hááát.... Szeretném meg kérdezni azt a 4 gyermekes anyukát akár priviebn is le irná nekem hogy hogy jönnek ki egy hónapban van esetleg valami tipp stb.

Milyen bevételekre lehet számítani???

köszi

2013. dec. 14. 10:30
 20/21 anonim ***** válasza:
65%

Ne akarj olyan karácsonyt, ahol a 3 megszületett gyereked "javára" feláldoztad a negyediket!

Az a gyerek szívdobogás nélkül is gyerek. Nem értem, miért gondolod, hogy csak onnantól él, hogy van pulzusa. Szegény!

2013. dec. 14. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!