Csikumango kérdése:
72órás gyógyszer után terhes vagyok, lehet valami bajom bajunk?
Figyelt kérdés
Elment a párom belém, de 24óra mulva bevettem 72 órás gyógyszert! Ez 3hete volt! Nem jött meg töle, és kezdtem furán érezni magam! Csináltam két tesztet és mindkettö pozitiv és 2-3 hetes terheség! Ilyenkor mi van? A magzatnak ez által nem lett baja, vagy nekem?2013. okt. 13. 20:06
2/27 A kérdező kommentje:
köszönöm!más valami esetleg??:)
2013. okt. 13. 20:08
3/27 anonim válasza:
Egyrészt nem 2-3 hetes vagy, hanem kb.7 hetes. Minél előbb orvos, hogy megnézze a babát,ugyan is 6. héttől már van szívverése. Kérd ki az orvosod véleményét, mert a babának simán lehet baja. Neked nagy bajod nem lesz. Valamint az orvosi tanácstól függően valamint saját életkörülményeitekre tekintettel az abortuszról is dönteni kellene (feltéve ha ez felmerülő kérdés)
4/27 anonim válasza:
semmi bajotok nem lesz a gyógyszertől...beszélj a nőgyógyászoddal az megnyugtat
5/27 anonim válasza:
2. hogy lenne már 7 hetes terhes, ha 3 hete szexelt? ne terjesszél már hülyeségeket...1+2 hetes
6/27 anonim válasza:
Uhh... ez nehéz kérdés. Szerintem ezzel inkább menj el a nőgyógyászhoz, ő pontos válaszokat tud majd adni minden kérdésedre. Vagy kérdezz egy online nőgyógyászt, ha sürgősen tudni akarod a választ.
7/27 anonim válasza:
A terhességi hetek megállapításánál az utolsó mensid első napja az a terhességed első napja. (Az utolsó vérzést tudja az ember mert látta, hogy vérzett így ez egy biztos pont, ezért veszik ezt alapul)
8/27 anonim válasza:
76%, ha 3 hete szexelt, akkor is minimum 5 hetes terhes :) Kérdező, ilyenkor még a mindent vagy semmit elv érvényesül, ha baja lenne a babának a gyógyszertől, nem maradna meg.
9/27 A kérdező kommentje:
köszi,orvoshoz biztos megyek holap az az elsö,abortuszt még nem tudjauk lehet megtartjuk,de 7hetes hogy lennék??amikor a tesz is azt irja hogy ha ha pozitiv és 2-3 at mutat akkor az a fogamzás ota eltelt idö és az orvosilag mondva 28 napos menstruácios ciklussal 4-5 hetes terhesség???:D
2013. okt. 13. 20:16
10/27 anonim válasza:
Igazad van félre olvastam, azt hittem 3 hete kellett volna megjönnie. (Normálisabb hangnemben is szólhattál volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!