72órás gyógyszer után terhes vagyok, lehet valami bajom bajunk?
De, 4. Nem is én állítottam, higy 6 vagy hét. De a 4 hetes terhesség, az 4 hetes. A plusz utáni számok a napot jelölik. Például a 16+2 hetes terhes = tizenhat hetes és két napos. A 2+2 azt jelentené, hogy két hetes és két napos terhesség. De ne vitatkozzunk, nézz utána.
Kedves kérdező, neked meg drukkolok, majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Szia!
Ma 14.-e van, ma vagy 4+6. Vagyis 4 hetes, 6 napos. Holnap leszel 5 hetes. Hogy a teszt hány hetet ír ki, az a magánügye, nem kell neki hinni, a HCG érték alapján számol, ami nagyon eltérő még ugyanazon a napon fogant babáknál is, és még az is befolyásolja, mennyit ittál előtte.
És mindig az utolsó menses első napjától számolják a terhességi heteket még lombikbabáknál is, ahol pedig percre pontosan tudják a fogantatás idejét. :-)
Azért ami azt illeti, elég korai peteérésed volt...
annyira, hogy akkor szinte még nem is lehetne. Biztos hogy abból az aktusból fogant a baba? Nem voltatok együtt később is?
Belenéztem az escapelle betegtájékoztatójába, azt írja, nincs rá bizonyíték, hogy magzatkárosító hatása lenne. A 72 órás tabi olyan hormont tartalmaz, ami a peteérést gátolja. Ha ezt nem tette meg, akkor nem befolyásolt semmit. Emiatt kár volna elvetetned a babát. Ha bármi baja lett volna tőle, akkor magától is elmenne.
Neked sem lesz tőle semmi bajod.
Azon kívül, hogy a jelek szerint kidobtál az ablakon némi pénzt. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!