Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 72órás gyógyszer után terhes...

Csikumango kérdése:

72órás gyógyszer után terhes vagyok, lehet valami bajom bajunk?

Figyelt kérdés
Elment a párom belém, de 24óra mulva bevettem 72 órás gyógyszert! Ez 3hete volt! Nem jött meg töle, és kezdtem furán érezni magam! Csináltam két tesztet és mindkettö pozitiv és 2-3 hetes terheség! Ilyenkor mi van? A magzatnak ez által nem lett baja, vagy nekem?

#terhesség #72 órás tabletta #baba vállalás szülés
2013. okt. 13. 20:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
írj majd h mi volt a dokinál.
2013. okt. 14. 07:58
 22/27 anonim ***** válasza:
Drukkolok hogy minden rendben legyen kérdező! Írj majd!
2013. okt. 14. 09:00
 23/27 anonim ***** válasza:
Én is nagyon kíváncsi vagyok mennyi idős terhes vagy mert, amikor együtt voltatok a pároddal akkor elvileg nem foganhatott meg a baba mert elvileg nem volt még peteérésed, az az 5 nap valóban nagyon kevés arra, hogy egy rendes pete megérjen és még életben is maradjon egy ilyen erős gyógyszer mellett. Mindenre készülj fel, mert lehet, hogy már azelőtt terhes voltál mikor bevetted a gyógyszert, vagy ha valóban csak akkor estél teherbe akkor pedig a mindent vagy semmit alapon nem biztos, hogy meg is marad a baba. Légy erős! És feltétlenül írj!
2013. okt. 14. 09:27
 24/27 anonim ***** válasza:
Én 6 éve jártam így, azóta lehet másik gyógyszer van. Nekem a felíráskor megmondta az orvos, hogy ha mégis megmarad a baba nagy eséllyel beteg lesz, így ő az abortuszt javasolja.
2013. okt. 14. 09:40
 25/27 anonim ***** válasza:

De, 4. Nem is én állítottam, higy 6 vagy hét. De a 4 hetes terhesség, az 4 hetes. A plusz utáni számok a napot jelölik. Például a 16+2 hetes terhes = tizenhat hetes és két napos. A 2+2 azt jelentené, hogy két hetes és két napos terhesség. De ne vitatkozzunk, nézz utána.

Kedves kérdező, neked meg drukkolok, majd írj, hogy mi volt a dokinál!

2013. okt. 14. 14:42
 26/27 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ma 14.-e van, ma vagy 4+6. Vagyis 4 hetes, 6 napos. Holnap leszel 5 hetes. Hogy a teszt hány hetet ír ki, az a magánügye, nem kell neki hinni, a HCG érték alapján számol, ami nagyon eltérő még ugyanazon a napon fogant babáknál is, és még az is befolyásolja, mennyit ittál előtte.

És mindig az utolsó menses első napjától számolják a terhességi heteket még lombikbabáknál is, ahol pedig percre pontosan tudják a fogantatás idejét. :-)

Azért ami azt illeti, elég korai peteérésed volt...

annyira, hogy akkor szinte még nem is lehetne. Biztos hogy abból az aktusból fogant a baba? Nem voltatok együtt később is?

Belenéztem az escapelle betegtájékoztatójába, azt írja, nincs rá bizonyíték, hogy magzatkárosító hatása lenne. A 72 órás tabi olyan hormont tartalmaz, ami a peteérést gátolja. Ha ezt nem tette meg, akkor nem befolyásolt semmit. Emiatt kár volna elvetetned a babát. Ha bármi baja lett volna tőle, akkor magától is elmenne.

Neked sem lesz tőle semmi bajod.

Azon kívül, hogy a jelek szerint kidobtál az ablakon némi pénzt. :-(

2013. okt. 14. 18:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező nagyon eltűntél...
2013. okt. 14. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!