Akiknek pajzsmirigy alul-működésük van mennyi idő múlva estek teherbe a gyógyszer elkezdésétől számítva?
Szia!
Nekem 4 éve működik alul a pajzsmirigyem, de nekem úgy állították be, hogy szinten tartva, mellette nem tudok teherbe esni, a nőgyógyászom azt mondta, hogy 1 és 2 között kéne lenni a TSH szintnek, nekem 2-3 között van.
A nőgyógyászodnak kell levenni-e vért és figyelni a fontosabb értékeket, az endokrinológus orvossal se ártana összeegyeztetnetek, a gyógyszer adagolást!
Üdv.
Köszönöm a sok választ, írhattok még nyugodtan, szívesen olvasom :)
Nekem 6,5 a TSH-m, minden más rendben, holnap kezdem a Letroxot, remélem pár hónap múlva sikerülni fog :)
7 éve van alulműködésem. Alapesetben az volt a cél, hogy referencia tartományon belül maradjon a TSH. Mikor a második babát terveztük, elmondtam az endokrinológusnak, emelt a gyógyszeradagomon. 3 hónap alatt állította be 1 körüli értékre. A negyedik hónapban megfogant a kislányom.
Az, hogy kinek mennyi idő alatt sikerül beállítani a megfelelő értékre (az új személelet szerint ez 1 közeli érték lenne) nagyon egyéni. Egyik barátnőmnek lassan 1 éve nem tudják megfelelően beállítani, hiába szedi a gyógyszert. Most kezdték a meddőségi kivizsgálást ez miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!