Akiknek pajzsmirigy alul-működésük van mennyi idő múlva estek teherbe a gyógyszer elkezdésétől számítva?
Figyelt kérdés
teherbeesés, pajzsmirigy, alulműködés2013. dec. 6. 10:54
11/16 A kérdező kommentje:
9-es: akkor te nem is szedsz gyógyszert?
10-es: a barátnődnek nem lehet, hogy más problémája is van? Remélem nekem is sikerül pár hónapon belül.
2013. dec. 7. 14:45
12/16 anonim válasza:
9 es vagyok! De szedek mar szuletesemtol fogva mert nekem veleszuletett pajzsmirigy alulmukodesem van! En euthyrox 100 assal estem teherbe es 137 re allitotta be a doki! 2,0004 volt a tsh m! Most levitte 125 re a gyogyszert.....varom az eredmenyeket de szerintem igy mar 2 alatt lessz es babahoz az a lényeg :)
Alexa
13/16 anonim válasza:
10es vagyok.
Valószínűleg más gond is van a barátnőmnél, de nem endokrinológiai.
Remélem, kedves Kérdező, minél előbb jön nálatok is a baba.
14/16 anonim válasza:
és ha esetleg nem jól működik a pajzsmirigy akkor elmehet a baba?
15/16 anonim válasza:
Igen, elmehet, tapasztalatból tudom :( A beágyazódást is nehezíti, úgynevezett habituális vetélés hátterében is állhat :(
16/16 anonim válasza:
14-es vagyok.nekem is elment a babám, mindenképpen kivizsgáltatom magam, még egy ilyet nem szeretnék végigcsinálni..utolsó sajnálom!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!