Bogyo30 kérdése:

Létezik korai terhesség megszakításra inyekció, vagy gyógyszer?

Figyelt kérdés

30 éves 3 gyerkőcös nem túl gazdag anyuka vagyok.

Tavaly dec.ben volt egy abortuszom egészségi okok miatt.(Mindig ellene voltam,de muszáj volt)Majd bele döglöttem,hónapokig szenvedtem sírtam stb. mire nagy nehezen kihevertem.

A párom akkor azt mondta majd lesz másik.

Hát Idén dec.ben ismét meglátogatott a gólya.

Közölte a párom hogy nem kell és nem örül neki mert nem tudja el tartani.

Miért hitegetett?

Kb.4-5 hetes lehetek.

Föl hívtam a dokim azt mondta 6 hét elöt fölösleges mennyek,de jön a karácsony és be zár a tanácsadó is mire meg műtenének lennék vagy 8 hetes.

Azt már nem bírnám!!!Ha már nem akkor a korai időben lennék túl rajta míg nem "él"mig nem dobog a kicsi szíve.

Szívem szerint meg tartanám az eszem pedig azt mondja igy sem könnyű hát még egy 4.picivel.....

Nem tudom mit csináljak.A barátnőm úgy hallotta van valami szuri ami el hajtja ilyen korai időben de hogy juthatok hozzá??

Meg köszönném ha valaki segítene.

2013. dec. 12. 12:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Magyarországon jelenleg csak az abortusz van, amit kórházban végeznek el.

Létezik magzatelhajtó tabletta, de nem itt nálunk.

Szóval sajnos csak az abortusz marad.:(

2013. dec. 12. 12:11
 2/21 anonim ***** válasza:

Nincs semmi más

Csak elő terhességen végeznek abortuszt, annak pedig feltétele a szívdobogás

2013. dec. 12. 12:14
 3/21 A kérdező kommentje:

Sajnos ettől féltem és ezt szeretném valahogy el kerülni.

Nézegettem én is és bár régi forum volt és ott is volt valaki aki kapot ilyen szurit.

Már nem létezne vagy csak nagyon titokban?

2013. dec. 12. 14:49
 4/21 anonim ***** válasza:
7%
Nem létezik,értsd már meg!
2013. dec. 12. 16:33
 5/21 anonim ***** válasza:
Tabletta nincsen sem injekció Magyarországon. Külföldön, például ha jól tudom Ausztriában végeznek gyógyszeres megszakítást a terhesség legelején, de ott is be kell feküdni a kórházba, hogy ellenőrizni tudják, rendesen kitisztult-e a nő méhe.
2013. dec. 12. 16:39
 6/21 anonim ***** válasza:
Itthon nincs ilyen! Ausztriában és Szlovákiában van erre lehetőség.
2013. dec. 12. 18:16
 7/21 anonim ***** válasza:
Vagyis bocsánat..elnéztem, Szlovákiában sincs.
2013. dec. 12. 18:19
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm.Akkor nyilván már nem létezik.

Szlovákiában biztos nincs?

2013. dec. 12. 18:29
 9/21 anonim ***** válasza:
35%

"Akkor nyilván már nem létezik."

Eddig sem létezett.

Magyarországon az abortuszon kívül semmi más terhesség megszakító tabletta vagy bármilyen módszer nem létezett és nem is létezik!

Csak külföldön!

Amúgy ebben a helyzetben azt nézd, hogy van már 3, azokat is mind anyagi, mind érzelmi biztonságban fel kell tudnod nevelni! Jelen pillanatban pedig a 4. gyereket, hogy mind érzelmi mind pedig anyagi biztonságban felneveljétek, nem megvalósítható! Ezért sajnos ez a lehetőség van itthon, ezzel tudsz csak élni. Vagyis az abortusszal.

2013. dec. 12. 18:48
 10/21 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem jobb a gyógyszeres megoldás mint az abortusz. Legjobb barátnőm kényszerült rá. A doki megkérdezte, hogy műtétet szeretne vagy abortuszt (külföldön élünk). Elmondta mindkettő előnyét és hátrányát. A gyógyszeresről tudni kell, hogy megindítja, konkrét vetélést okoz. Utána egy hétig görcsölnél, és itt nem menstruációkori görcsökre gondolva, hanem jóval erősebben. Közben pedig látnád eltávozni a magzatot. Ha lelkileg ennyire nem bírtad az abortuszt, akkor a gyógyszeressel meg még úgyse.
2013. dec. 12. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!