Ilyenkor abortusz legyen vagy ne?
Szia. En 18 eves vagyok, idén érettségiznék, de babát várok. Semmi pénzért nem mennék abortuszra, főleg most, hogy már érzem a babát ahogy mocorog. Értelmet adott az életünknek, az apukája is nagyon várja.
Ha a párodnak van/lesz munkaja, akkor semmi akadaly nincs elottetek, betudod fejezni az iskolát, csak kicsit nehezebb lesz.
Sok sikert, és jó döntést kivanok.
15+4 hkm :)
Birom az ilyen kérdéséket.
Úgy teszi fel,mintha nem ő lenne az alany,csak valami ismerőse.De aztán annyira buta,hogy elkezdi E/1-ben írni,és rögtön lebuktatja magát,hogy márpedig róla van szó...:D
Mi értelme ennek???
Én a helyedben megtartanám. Én is utolsó éves voltam, amikor terhes lettem bár mi terveztük...igen, a végén már hatalmas pocakkal mentem suliba de megoldható ez a része.
Párod meg max.kihagyja a bulizós estéket,és a gyerekével lesz este meg a családjával. Nálunk is csak párom dolgozott,ő sem keresett hű de sokat viszont abból a pénzből meg amit én kaptam abból szépen megvagyunk.
Szüleid biztos hogy segíteni fognak, hisz a szüleid, és az ő unokájukat várod. Ha ilyet is mondtak, akkor lehet dühből. Párkapcsolatod őgy tűnik stabil, azzal sincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!