Mit csináljak? Teljesen pánikban vagyok.
Október 11-én feküdtem le először a barátommal, akkor 1-2 napra rá kellett volna megjönnie, de nem jött meg azóta se, vagyis szeptember közepe óta semmi... Védekeztünk (óvszerrel) az elejétől a végéig, viszont kezdek egyre inkább pánikba esni, hogy mi van ha a kezéről jutott sperma a gumira vagy belém...
A héten veszek tesztet, de nagyon félek, mert tudom hogy ha pozitív lesz akkor ki fogok borulni. Az egy dolog hogy túl fiatal vagyok egy babához, és mellesleg úgy alapból utálom a gyerekeket, de emellett betegesen irtózom a terhesség gondolatától, már attól hogy bennem van egy élő kis valami, ez számomra kiborító, így ha esetleg terhes vagyok, egyértelmű az abortusz, viszont azesetben hogy bírjam ki a műtétig? Rettegek, és pánikban lennék hetekig (úgy hallottam 2-3 hét is lehet mire sikerül elintézni mindenestül)
Mit tehetnék, ha neadjisten pozitív lenne a teszt? Illetve hogy próbáljak addig is megnyugodni? Más aki hasonló helyzetben volt, mit érzett?
19/L
Úristen utolsó előtti.....
Akkor te csak akkor csinálod, ha gyereket akarsz?
A kérdező részéről teljesen jogos, hogy nem akar terhes lenni, tesz azért, hogy ne legyen, nem felelőtlenül áll a dologhoz, mint sokan (Na azokra tényleg lehet fújjolni). Szerencsére szinte 0 az esély, hogy most terhes a kérdező, de ha az is lenne, akkor rajta áll, hogy mit akar, és szabadon eldöntheti, akarja-e a dolgot. Demokrácia.
Ha védekezés ellenére terhes lennék, akkor nekem se az lenne az első gondolatom, hogy hurrá, anya leszek. Nem akarnék az lenni.
Nyugodj meg kérdező!
Köszönöm a válaszokat! Holnap veszek tesztet.
Amúgy igen valószínű, hogy majd pár év múlva máshogy fogom gondolni és majd egyszer előbújik belőlem is az anyai ösztön, de egyelőre még nagyon nem. Fogok is tablettát szedni, legalábbis szeretnék, de egyelőre maradt a gumi, ami miatt parázhatok hogy nem került-e esetleg a barátom kezére, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!