Mit csináljak? Teljesen pánikban vagyok.

Figyelt kérdés

Október 11-én feküdtem le először a barátommal, akkor 1-2 napra rá kellett volna megjönnie, de nem jött meg azóta se, vagyis szeptember közepe óta semmi... Védekeztünk (óvszerrel) az elejétől a végéig, viszont kezdek egyre inkább pánikba esni, hogy mi van ha a kezéről jutott sperma a gumira vagy belém...

A héten veszek tesztet, de nagyon félek, mert tudom hogy ha pozitív lesz akkor ki fogok borulni. Az egy dolog hogy túl fiatal vagyok egy babához, és mellesleg úgy alapból utálom a gyerekeket, de emellett betegesen irtózom a terhesség gondolatától, már attól hogy bennem van egy élő kis valami, ez számomra kiborító, így ha esetleg terhes vagyok, egyértelmű az abortusz, viszont azesetben hogy bírjam ki a műtétig? Rettegek, és pánikban lennék hetekig (úgy hallottam 2-3 hét is lehet mire sikerül elintézni mindenestül)

Mit tehetnék, ha neadjisten pozitív lenne a teszt? Illetve hogy próbáljak addig is megnyugodni? Más aki hasonló helyzetben volt, mit érzett?

19/L

2013. nov. 3. 13:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
29%
Remélem téged is utált Anyád
2013. nov. 3. 13:54
 2/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem vagy normális.
2013. nov. 3. 13:56
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla hogy ilyen vagyok.
2013. nov. 3. 13:57
 4/26 anonim ***** válasza:
30%
De tehetsz róla
2013. nov. 3. 13:59
 5/26 anonim ***** válasza:
26%
Remélem nem vagy terhes, a gyerek érdekében. Szexelni azt szeretsz mi? Köttesd el magad és megoldódik a problémád.
2013. nov. 3. 14:00
 6/26 A kérdező kommentje:
Az ember mióta tehet arról hogy fél valamitől?
2013. nov. 3. 14:00
 7/26 anonim ***** válasza:
24%
A nők szégyene vagy!
2013. nov. 3. 14:01
 8/26 A kérdező kommentje:
TUDOM DE NEM EZ A KÉRDÉS
2013. nov. 3. 14:02
 9/26 anonim ***** válasza:
97%
Mivel ennyire hárítod a terhességet, előfordulhat, hogy pont emiatt a stresszelés miatt késik a menstruációd. Mivel rendesen védekeztek szinte biztos, hogy nem vagy terhes. Vedd meg azt a tesztet, aztán nyugodj meg, várj még egy hetet, aztán, ha nem jön meg, akkor sétálj el a nőgyógyászhoz, hogy kezelje a problémát.
2013. nov. 3. 14:11
 10/26 A kérdező kommentje:

Amúgy meg gondolkodjatok már... Én kérek elnézést amiért 19 évesen mertem lefeküdni a szerelmemmel, és védekeztünk is, nem egy "majd kihúzom időben" alapon szexelő 14 éves kislány vagyok. A gyerekeket meg nem utálom konkrétan, de egyszerűen nem jövök ki velük, legszívesebben távol tartom magam tőlük. De gondolom itt mindenki tele volt őszinte anyai ösztönökkel már 19 évesen, és mindenki gyereket akart ilyenkor.

És fogadok, az ide írók közül majdnem mindenki elmenekül ha egy nagyobb pókot lát, pedig az se reálisabb az én félelmemnél. De röhögjetek csak ki.

2013. nov. 3. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!