"Atlagosnal valamivel kevesebb magzatviz" bajt jelenthet? Teljesen bepanikoltam.38 hkm
Ma mondta a doki,hogy az atlagosnal valamivel kevesebb a magzatviz.Eddig mindig normal mennyisegunek mondtak.
Ott nem ijedtem meg,de aztan itthon olvasgattam neten es teljesen bepanikoltam.
Baja lehet a picikemnek? :-(
Nem,nem mondott semmit...Megnezte a mehszajat,se azt kb. 2-3 hete mindig nezi,1 ujjnyira volt nyitva.
Mondta,hogy majd egy het mulva menjek megint,de ebben sincs semmi szokatlan,mert a 36. hettol hetente szoktam menni,pedig eddig soha semmi problema nem volt...
mikor nekem az orvos megállapította ultrahanggal, hogy kevés a magzatvizem, másnap szültem :)
pont 38. héten voltam.
a 38 hét alatt vagy 10x volt ultrahang, de mindig rendben volt a mennyiség...
éreztem is, hogy szűkös a babcinak odabent, mintha ráfeszült volna a méhem a kicsire...
a barátnőm is ezt érezte szülés előtti napokban...
szóval ne aggódj, ez szerintem inkább az előszele a kicsi érkezésének :)
amúgy is van egy cikk arról, hogy a nők kb. 38. hétre szülnek általában.
amúgy meg az UH egy állapotot mér, meg aztán nem is pontos. nekem a kórházban mondták hogy jó sok-sok-sok magzatvizem van, ne aggódjak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!