Ha több a magzatvizem az átlagosnál akkor gyengébb a baba mozgása is? Mert nagyon úgy érzem! 29hkm
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 15:45
1/6 anonim válasza:
Egyik babámmal volt az átlagnál több magzatvizem, de ő rengeteget mozgott.
Szerintem ilyen összefüggés nincs, inkább a baba temperamentuma.
Másik babám inkább keveset mozgott, vele átlagos volt a magzat víz, harmadik babám is sokat mozgott, vele is átlagos víz volt. Viszont az életben a pociban mozgékony babák kint is azok lettek. :o)
2/6 anonim válasza:
Nekem azt mondtak mikor ultrahangon voltam 25 hetesen hogy azert nem erezhetek mindent mert atlagosnal tobb a magzatvizem..Es a mehlepeny is mellso falon tapadt.32hkm
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen nekem is mondták hogy kicst több a magzatvizem ès a lepènyem ia mellső fali!Hát akkor valòszínű ez az oka!!! Remèlem nincs baja!! Első válaszolò!!! Te milyen testalkatu voltál a szülèseknèl?De csak ha szabad tudnom.
2013. jún. 27. 16:27
4/6 anonim válasza:
első vagyok
Első baba: 50-ről 70-re
Második: 48-ról 68-ra
Harmadik: 50-ről 63-ra (terhességi cukrom volt)
162 cm vagyok
(Most egy éves a kicsim, 49 kg vagyok)
5/6 anonim válasza:
Nekem is mellső fali tapadású a lepény, átlagosnál valamivel több magzatvíz. Bébikém nagyon mozgékony, mondhatni hiperaktív. Főleg ha megeszek még egy csokit is, akkor bizony áll a bál! :D
37hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi első! Hát èn jòval vastagabb vagyok mert 65-kg ròl kezdtem ès most járok 77-nèl!Szintèn 162cm vagyok!!!
2013. jún. 27. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!