Valamivel több magzatvíz? Ez mit jelent? A baba gyomra is üres volt és az orvosom azt mondta, még nem kórosan sok, de több a magzatvízem!
Figyelt kérdés
38. hétben vagyok! Kinél volt hasonló és lett e valami komplikáció belőle?2009. nov. 9. 17:07
1/4 anonim válasza:
A múltkor pont halottam, amikor a doki ugyanezt mondta egy kismamának és azt, hogy ez az anya cukorbetegsége miatt van. Én 36. hetes vagyok, cukorbeteg de még nem mondtak ilyet eddig.Nem hiszem , hogy a 38. héten ebből baj lehetne, nyilván odafigyelnek, hogy ne legyen.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is diabetes gyanus voltam, bár a dokim 4x mondta, hogy nem vagyok az, egyek nyugodtan... Na de ha amiatt is lenne akkor már hamarabb kellett volna a több magzatvíznek lennie... nem értem én ezt már.
2009. nov. 11. 15:17
3/4 anonim válasza:
Nekem a terhességem elejétől a végéig mindig az átlagosnál több ill. sok magzatvizem volt. Ma már féléves a babám. Semmi gond nem volt. Nem voltam cukros sem.
4/4 anonim válasza:
A sok magzatvíz nyomhatja a tüdödet ës tüdöembóliát kaphatsz..Ebben az esetben megíndítják a szülést..De ha ez nálad fönnállna biztos mondta volna már az orvos..szóval biztos nem lesz gondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!