30. hetesen átlagosnál kevesebb magzatvíz - valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál, nem mondta, hogy kóros lenne, megnézte veséjét, szívét, méhlepényt, minden alkatrészét a babának részletesen. De csak itthon vettem észre, hogy átlagosnál kevesebb magzatvíz van. Annyit mondott még, hogy mivel terhességi cukros vagyok, az lenne a baj, ha több lenne. Azóta utánaolvastam, hogy nem feltétlen baj, ha kicsit kevesebb, mert lehet átmeneti dolog is, de olyat is olvastam, hogy valakinek emiatt korábban indult a szülés. Van valakinek saját tapasztalata? Nem lett koraszülött a babátok?2013. szept. 19. 19:45
1/4 anonim válasza:
Nálam is ez volt, 2 hét múlva kontroll, ott már normális lett a mennyiség és a lányom a tervezett indítás előtti este született. Ne izgulj!
2/4 anonim válasza:
Nekem ez miatt inditották 36.héten.
3/4 anonim válasza:
nekem 38. héten volt, de meg is szültem a babát, mondjuk nem ezért, hanem itt volt az idő (+ telihold volt) :)
amúgy én éreztem, hogy szegény gyerekre szinte rátapad a magzatburok :) :) mondtam is, úgy érzem, nagyon kevés lett a hely odabent szegény gyereknek...
nekem PANANGINT javasolt szedésre az orvos (javítja a keringést, ezáltal több magzatvíz termelődik) és mondta, egyek sok gyümölcsöt, hátha attól is gyarapszik a víz (azt olvastam viszont, hogy folyadékbevitellel nem lehet több vizet csinálni odabent)
szerintem emiatt nem lesz koraszülésed, gondolom, majd termelődik több folyadék, most pont ilyen időszak volt, hogy kevesebb...
4/4 anonim válasza:
Na nekem meg az a baj hogy ez a 32.héten derült ki ,valamivel kevesebbet irt a dr nő a papiromra!!
Félek nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!