Sajnos hétfőn sorkerül az abortuszomra. Mit vigyek magammal hogy mindenre fel legyek készülve? . Papucs, törülköző, tisztaságibetét, köntös. Ezeken kivül?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 15:30
11/21 anonim válasza:
Akkor ne haragudj. Mivel nem személyt, hanem véleményt értékelünk, meglepett a dolog. D e talán nem is érdekes ki volt és miért. Szép napot!
12/21 anonim válasza:
Semmi baj ! Neked is szép napot :-) !
13/21 anonim válasza:
Túl vagy rajta? Nyilván.
Mindened volt, ami kellett?
14/21 anonim válasza:
Szerintem jövőhét hétfőre gondolt, mert tegnap délután 15:30 kor tette fel a kérdést, nem hiszem, hogy utána még bement a műtétre. (persze lehet rosszul gondolom)
15/21 anonim válasza:
Szerintem jobb ha visz köntöst,papucsot, pizsit,mert az is lehet,hogy nem engedik haza, szobatársamat sem engedték haza,mert komplikációk voltak!Persze legyen minden rendben,jobb mindenre felkészülni.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Inkább viszek mindent minthogy bármim ne legyen. És igazság szerint énis attol tartok hogy valami hiba csúszik be.. és ahogy közeledik a holnap egyre jobban szorul össze a szívem.. Felsem bírom fogni hogy kb. 10 perc az egész és véget fog érni benne az elmult 10 hét.. :(
2013. okt. 13. 14:01
17/21 anonim válasza:
Jöjjön eléd valaki, ha megoldható, vagy túl sok cuccot azért ne vigyél, mert utána nem szabad cipekedni, és autót vezetni sem tanácsos.
18/21 anonim válasza:
Én reggel 8-ra mentem. 10-kor mentem be a kisműtőbe, ott egy vénás injekcióval altattak. Utána felébredtem, felkászálódtam a hordágyra, visszatoltak, megint felébredtem, ágyba kerültem, aztán képszakadás olyan 1-2 órára talán. Ébredés után megkérdezték jól vagyok-e, nem sokkal később hozták az ebédet, utána még pihennem kellet 1-2 órát, aztán hazajöhettem olyan 4 körül. A papucson kívül semmit nem használtam, amit bevittem. Még törölközőt sem. Ahogy felkeltem, öltöztem fel, és jöttem haza.
Pár napig enyhén fájt a hasam, leginkább akkor, amikor ültem. Fekvésnél, járásnál nem. Még csak nem is véreztem, csak 2 nap múlva egy kicsit.
Kitartás neked!
19/21 anonim válasza:
Feltétlenül legyen olyan valaki aki érted megy mert nálunk nem is engednek ki aznap ha nem jön érted valaki. Nem tudom más kórházban hogy van, biztosan elmondták neked mit hogyan kell csinálni. De én feltétlenül ajánlom, hogy valaki menjen érted, ha más nem legalább beszéld meg valakivel, hogyha szükséges felhívod és érted tud menni.
20/21 A kérdező kommentje:
Megvolt mindenem ami kellett, bár csak törölközőt köntöst és betét kellett.. .. tulvagyok rajta.. a hasam nekem is görcsöl picit de azt mondták az természetes! Bár olyanrol nem beszéltek hogy meddig és mennyi vérzés a természetes. Ti tudtok ebben felvilágosítást adni??
2013. okt. 15. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!