Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Sajnos hétfőn sorkerül az...

Sajnos hétfőn sorkerül az abortuszomra. Mit vigyek magammal hogy mindenre fel legyek készülve? . Papucs, törülköző, tisztaságibetét, köntös. Ezeken kivül?

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 15:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%

Semmi nem kell. Még aznap hazaengednek. AZ ilyen kisműtéteket délelőttre szokták rakni, pár óra pihi után hazaküldenek, hogy ne ott kelljen éjszakáznod.

Egy papucs elég. Még köpeny sem kell, esetleg hálóruha, de azt is adnak.

2013. okt. 7. 15:38
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
Evőeszközt és poharat is vigyél magaddal, mert általában ebédre már vége a műtétnek, de a legtöbb kórházban nema dnak evőeszközt. Papucs, esetleg 2db papucs ha előtte leszeretnél fürdeni. Betét, kényelmes bugyi, pizsama vagy egyéb kényelmes ruha amiben várakozol. (póló melegítő) Esetleg olvasni való, zene ha nem lenne szobatársad akivel dumálj előtte. Egy üveg víz. Kézfertőtlenítő, szappan, wc papír.
2013. okt. 7. 16:32
 3/21 anonim ***** válasza:
56%

5-kor ébredtem fel altatásból, 6-ra már otthon voltam. Én betétet vittem, mert engem nem pálcikával tagígotta, hanem gyógyszeres volt.

Járkálni időm sem volt, így papucs felesleges. Írták, hogy lehet vinni törölközőt, ha meg szeretnék mosakodni, de erre sem nagyon volt odő. Egyedül betétet vigyél, de ne tisztaságit, hanem normált. Köntös sem kell.

2013. okt. 7. 16:36
 4/21 anonim ***** válasza:
Akkor téged nagyon hamar kipateroltak a kórházból utolsó . :-) Szerintem vigyél papucsot köntöst stb ... legyen nálad ha szükség .Annál is inkább ,mert a kisműtőbe a saját lábadon sétálsz be, hálóingben+papucsban + a köntös (ez nem fontos ,de a legtöbb embernél van ) .. Nekem is megvolt anno a műtét dél körül ,viszont csak késő délután engedtek haza .Volt pár órás megfigyelés altatás után ... Minden jót !
2013. okt. 8. 06:40
 5/21 anonim ***** válasza:
+ A betét rendes jó nedvszívó képességű szárnyas betét legyen (,a tisztaságival ott semmire sem mész) ! Az abortusz mindig vérzéssel jár ,tök mindegy előtte milyen módszerrel tágítottak .
2013. okt. 8. 06:44
 6/21 anonim ***** válasza:
18%
Van még esély, hogy mégis meggondold magad, vagy a döntésed már végleges?
2013. okt. 8. 07:40
 7/21 anonim ***** válasza:
A törölköző nem csak arra jó, hogy megtörölközzél (bár kezet így is úgy is fogsz bent mosni nem tehát lesz is mit megtörölni), de arra is jó, hogy mikor a kórházi hátul teljesen nyitott papír köntösben besétálsz a műtőbe akkor a törcsit magadra tekered, hogy a folyosón ne a fenekedet nézegesse mindenki. (bugyit nem engedtek felvenni, de a törölközőre nem szóltak) Ez csak jó tanács. Szerintem inkább vigyél több mindent mint, hogy valamiben hiányt szenvedj. A műtét előtt nem lehet enni, valami nasit vigyél magaddal mert műtét után olyan éhes leszel, hogy bármit felfalnál, és a szárd ki lesz száradva így a víz sem árt.
2013. okt. 8. 08:29
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván nem viccből hozta ezt a döntést 6 .válaszoló ... Ha már hétfőre elő van jegyezve ,akkor az elhatározás nagy valószínűséggel végleges ,biztos oka van rá ,én nem is firtatom mi ,mert magánügy. Mielőbbi felépülést kívánok neked kérdező :-) !
2013. okt. 8. 08:33
 9/21 anonim ***** válasza:
14%
Pontosan, ahogy írod, utolsó. Nagy VALÓSZÍNŰSÉGGEL. De talán nem biztosan. Elárulod, miért pontoztál le? Mi bántót írtam?
2013. okt. 8. 09:11
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem írtál semmi bántót :-). Miből gondolod,hogy lepontoztalak ? Én nem pontoztam se le se fel senkit .
2013. okt. 8. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!