Februárban szülök. Kórházban rövidujju hálóing is elég? Gondolom a babák mellett azért fűtenek. Milyen hosszút érdemes venni?
Térd alatti hálóing, ha este alszom, a hálóing rámcsavarodik, felcsúszik, kitakarózom, és kivan a fenekem.
Na meg nem voltam egy nádszál, ne nézze senki sem az én narancsbőrös, zsíros combomat!
Ha az ágy szélén ültem sem kellett húzogatni, hogy ne legyen ki a bugyim
Én és a barátnőm is télen szültünk és nem ugyanabban a kórházban. Egyik helyen sem volt hideg, hogy felülről nagyon öltözni kellett, inkább csak a látogatók miatt volt a "takargatás"
Egyikünk sem szereti a hálóinget és nem is hordtunk. Ezt tapasztaltam más kismamáknál is.
Sokkal kényelmesebbnek tűnt egy nagyobb póló és hozzá cicanadrág, vékony melegítő, leggings... Ehhez is passzol a köntös, vagy egy kardigán.
A szoptatás miatt pólóban is lehet nagyobb kivágásút, vagy nyaknál gombosat kapni.
Most is babát várok és ugyanúgy nem tervezem a hálóinget.
Az utolsóhoz csatlakozom, én sem hálóingeztem egyik gyerekemnél sem. Császáros voltam, de pizsamában aludtam, napközben pedig egy csinosabbfajta melegítőgatyában voltam.
Őszintén szólva, szoptatós pólóm meg egyéb cuccom sem volt, felhúztam a sima pólót mell fölé, oszt' hajrá. Persze ehhez az is kellett, hogy a kórházban mindezt megengedjék, és az, hogy a szobába nem jöhettek látogatók, senki előtt nem kellett takargatnom semmit.
26 fokot mondanak a kórházba, hogy a bébik ne fázzanak.
Nálunk itthon 21 fok van, úgyhogy nekem tuti melegem lesz, így én csak rövid újjút viszek, egy hosszú újjút is, mert az is elölgombos :)
Köntöst a folyosóra viszek, azok mindig huzatosak + azt tanácsolták, hogy szoptatáshoz is jó, jól összehajtogatod és alá tudod támasztani a derekad vele, vagy a babát rátenni a szoptatáshoz illetve ha nagyon alacsony a párna is jó szolgálatot tehet az alváshoz. Szóval hasznos lehet sok szempontból :) Én hosszút viszek és aránylag meleget.
Szia!
Novemberben megszültem.
Saját tapasztalat alapján rövid újjú, vékony és középhosszú hálóingek lettek a hasznosak, tényleg nagyon meleg volt bent a kórházban. A folyosóra vastag köntös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!