Szoptatós hálóing, hol érdemes ilyet venni (Bp), tényleg kell 3 db?
ahogy a védőnő lapján van?- nem akarok rá 5-6 ezer ft-okat költeni mivel nincs ekkora kertünk..:p -
ti hogy látjátok?
használt is jöhet... köszönöm a válaszokat :)
32hkm
Nem kell szoptatós. Én olyat vettem amit ki lehet gombolni elől. 1000-2000 forint.
Hát bizony kell 3 sőt... mert folyni fog a tejci:)
Vegyél a kínaiban párszáz forintért sima egyszerű hálóinget. Kényelmesebb a szoptatás miatt az, amelyik elöl gombos, vagy spagettipántos és nyitottabb az eleje.
Nem kell többezres szoptatós hálóing.
3 darab nem árt a kórházi napokra, mivel 3-4 napot ott leszel.
De ha nem szeretnél hálóinget venni a kórházi napokra, lehetsz bugyiban, pólóban, nadrágban, bármiben...
3-4 tényleg kell, mert az első napokban, amíg brutálisan vérzik az ember lehetnek balesetek...
De én is sajnáltam rá ezreket költeni, így én is kínaiban, Ázsia centerben vettem 1000-1500 ft/db volt, a lényeg, hogy elől gombos legyen!
ó nagyon köszönöm! Látjátok, ezek azok a tapasztalatok, amelyeket NEM írnak rá a listára....
akkor irány a kínai.. :)
4 nap kórház alatt 5 hálóing ment el.
Teljesen jó az olcsó, elől gombos hálóing, a "szoptatós" is ugyanazt tudja.
A méregdrága eldobhatós papírbugyi is felesleges, teljesen jó a pár száz forintos kínais mamabugyi, annál jobban semmi sem tartja meg a betétet. Ha tönkremegy, nem kár érte, ha meg nem, otthon is jó a nehezebb napokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!