Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más sem bírja a tisztasági...

Más sem bírja a tisztasági betétet?

Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok, és elég erős folyásom van már a terhesség elejétől. Semmi fertőzésem, gombám ilyesmim,de egyszerűen elkezdek viszketni a betéttől. Néhány napig semmi gond, de aztán kezdődik előlről. Már mindenfélét kipróbáltam. Csak én vagyok így ezzel?

2013. szept. 11. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak azoktól viszketek, amik illatosítottak.Fresh..ez van ráírva arra amit nem bírok.Az amelyik csak sima, azt bírom.Egyébként a gyerekeim feneke se bírja pl az illatosított pelust..meg az agyon aloevera kivonatos, ilyen olyan olajos popsitörlőt.Valószínű tőlem örökölték.
2013. szept. 11. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is csak az illatosítottakat nem bírtam.

Olyat vegyél ami natúr, nincs benne se körömvirág, se kamilla, se semmi.

Pl vegyél TENA tisztasági betétet, attól semmi bajod nem lesz.

2013. szept. 11. 21:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :-) A Tena-t még nem próbáltam. Ma veszek azt.
2013. szept. 12. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
natúr , pamut szerű fedőrétegűt vegyél
2013. szept. 12. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!