Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tisztasági betétet...

Milyen tisztasági betétet használtok erős folyásra?

Figyelt kérdés
Carefree flexiblet kezdtem, de ebből vagy elől vagy hátul kifolyik, vagy átázik.Rendes betétet nem szeretnék használni, mert abba beleizzadok:) Van ami erősebb, de nem menzesz betét?? 21 h km
2012. nov. 16. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:

hm nem tudom az melyik :D Így hirtelen :D carefree-t használok én is aloe verásat de ennek is vannak fokozatai h mekkora a dobozára rá van írva mennyire nedvszívó. Nem tudom amit használtál az a legerősebb volt-e.Ha nem akkor próbálj erősebbet :)

24hkm

2012. nov. 16. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a naturella camillát használom sima tisztasági betét,de én tökéletesen elégedett vagyok vele,pedig van azért folyásom nem kevés.16hkm
2012. nov. 16. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Kizárólag a Carefree Flexiform Fresh-t használom, ezt normál bugyiba és tangába is tudod használni.

Többfélét próbáltam, a Naturella nem jött be, mert "bolyhosodott" a betét.

28

2012. nov. 16. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én amióta ezzel a problémával küzdök,egyáltalán nem használok tangát,csak sima bugyi és Carfree Plus Large,ezzel tökéletes a biztonság! :)

2012. nov. 16. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:

...vagy a Long változat és mindkettő illatosított is.

(előző voltam) 37 hkm

2012. nov. 16. 15:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Én carefree long-ot használok, azt is be tudod rakni tangába, csak nehezebb levenni róla... :D De tökéletes! :)

39 h km

2012. nov. 16. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:
SZia, Én TENA-t használok most bukkantam rá, írtó jó jobb mint egy egyszerű tisztasági betét, de nem szárnyas betét. TISZTASÁGI a neve csak sokkal JOBB. Na ezt jol elmondtam :)
2012. nov. 16. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Tena mini nagyon jó, és a Rossmann saját márkása is!
2012. nov. 16. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:

A Lidl-ben lehet kapni olyat ( Softino ), aminek nylonos az alja, így nem ázik át.

A DM-es Jessa-nak is van olyan változata, ami szintén nylonos aljú.

Ezt egy ideig nem gyártották, de már újra lehet kapni.

Drágább, mint a Softino, viszont jobban odatapad a bugyihoz, ezért jobban szeretem.

Az összes többi fajta nekem is átázott, ezek sosem, igaz napi 2-t elhasználok, mert sajnos megtelik.

2012. nov. 17. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!