Milyen tisztasági betétet használtok erős folyásra?
hm nem tudom az melyik :D Így hirtelen :D carefree-t használok én is aloe verásat de ennek is vannak fokozatai h mekkora a dobozára rá van írva mennyire nedvszívó. Nem tudom amit használtál az a legerősebb volt-e.Ha nem akkor próbálj erősebbet :)
24hkm
Kizárólag a Carefree Flexiform Fresh-t használom, ezt normál bugyiba és tangába is tudod használni.
Többfélét próbáltam, a Naturella nem jött be, mert "bolyhosodott" a betét.
28
Szia!
Én amióta ezzel a problémával küzdök,egyáltalán nem használok tangát,csak sima bugyi és Carfree Plus Large,ezzel tökéletes a biztonság! :)
...vagy a Long változat és mindkettő illatosított is.
(előző voltam) 37 hkm
Én carefree long-ot használok, azt is be tudod rakni tangába, csak nehezebb levenni róla... :D De tökéletes! :)
39 h km
A Lidl-ben lehet kapni olyat ( Softino ), aminek nylonos az alja, így nem ázik át.
A DM-es Jessa-nak is van olyan változata, ami szintén nylonos aljú.
Ezt egy ideig nem gyártották, de már újra lehet kapni.
Drágább, mint a Softino, viszont jobban odatapad a bugyihoz, ezért jobban szeretem.
Az összes többi fajta nekem is átázott, ezek sosem, igaz napi 2-t elhasználok, mert sajnos megtelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!