Ilyen időben mit és mennyit vinnétek a kórházba? 7 napra, császármetszésre. Hosszú vagy halásznaci? Kell a köntös?
Sziasztok!
Mostanában hol hideg, hol meleg van, és nem tudom,mit és mennyit vigyek a kórházba.
Elvileg császár után 7-8 napig leszünk bent.
A lista meg van, csak a mennyiség nem. Pl nadrágból milyet (hosszút vagy halászt) és hány darabot vigyek? Pólóból, felsőből hosszú vagy rövid, esetleg ujjatlan? Hány darab?
És a köntös... eddig úgy gondoltam, nem viszem,mert sok helyet foglal, de már nem tudom. Vigyem?
És a kicsinek miből, hány darab kell? Hány pelenkát kell vinnem? (eldobhatót)
Én mindenböl vinnék két darabot(nacik, újjatlan, hosszúújjúk), rövidújjúból többet, köntösböl egyet, hálóingböl többet.
Pelenkából 35-40db biztos kell
Milyen csövek fognak lógni a sebből? Nekem is volt 2 császárom, és egyszer sem lógott semmilyen cső belőlem.
Ha nem szereted a hálóinget, akkor vigyél helyette nadrágot. Én ujjatlan felsőt már nem vinnék, egyébként mindenből kettőt, esetleg nadrágból többet. A köntös szerintem fölösleges, ha nem hálóinget viszel.
Kicsinek vigyél bodykat, mondjuk napi kettőt, pelusból 35-40 darabot.
Miért lesztek bent ilyen sokáig?
Bocs, az off-ért: akinek volt katéter és drain, tudja, hogy miért volt rá szükség? Csak érdekelne, mert nekem nem volt.
Szerintem térdgatyó bőven elég, mert meleg van a babák miatt, én az elől gombos trikóra szavazok a szoptatás miatt, napi 2, de ha megbeszéled anyuddal, nekem a férjem hozta vitte, hogy ne legyen sok cuccom, alapból abból indulj ki, hogy ott min. 28 fok van.....Köntös akkor vigyél, ha vékony. Én inkább a sportos cuccokat kedvelem kényelmi szempontból és az bőven elég, ha esetleg megy valaki látogatni, én megkértem mindenkit, hogy hanyagoljanak, majd 6 hét után otthon :) Picinek adtak bodyt, pelust is, de én vittem egy 1-es csomag Pampers pelust, kendőt.
Köszi mindenkinek!
A csövek azért kellenek, mert egyben méheltávolító műtét is lesz, nem csak császár. Sajnos így alakult. És a felesleges trutyit fogják kiszívni a sebből.
A köntös szuper vastag, szóval az dobva. Akkor viszek térdnacit meg pólót. Huhhh..hogy mennyivel könnyebb lett a tatyóm,mióta kivettek a hosszúnacit, köntöst...
:-)
Pelust akkor majd ott veszek, nem cipelem. :-)
A kicsinek akkor minden napra egy váltóruha kell, ha jól értem.
Eddig én sem szültem olyan helyen, ahol a kicsinek be kellett vinni mindent, de most be kell. Plusz eddig a leghosszabb idő, amit császár után a kórházban töltöttem 3 nap volt, csak varratszedésre kellett bemennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!