Kinek van ídőpontja 2013. 04. 02-re tervezett császármetszésre. A Dél Pesti Jahn Ferenc kórházba?
Figyelt kérdés
Kinek van ídőpontja 2013.04.02-re tervezett császármetszésre. A Dél Pesti Jahn Ferenc kórházba?2013. márc. 21. 10:35
1/11 anonim válasza:
Nekem nem, de megkérdezhetem, hogy ki az orvosod?
2/11 A kérdező kommentje:
Dr Tolnay Lajos
2013. márc. 21. 10:50
3/11 anonim válasza:
Nekem 2012.10.01-én votl ott programcsászáros faros baba miatt, Dr. Gombos Sándor volt az orvosom,és nagyon meg voltam elégedve vele. Gratulálok a babához! Miért lesz császár?
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Téraránytalanság, meg az előző is császáros volt.
2013. márc. 21. 10:54
5/11 anonim válasza:
Magánrendelésre jártál, bocsi, hogy kérdezem, csak az előző orvosomhoz nem szeretnék menni, mert nem voltam annyira megelégedve és olyat keresek, aki jól császároz és normális odafigyel rám.
6/11 anonim válasza:
Jajj,ő nagyon jó doki,engem tavaly szeptember 19-én program császározott faros baba miatt,nem volt fogadott ő volt ügyeletes.Nagyon jó fej,csendes,halk szavú,nyugodt,még így is rám nézett másnap hogy is vagyok.Ő szedte ki a varrataimat is a dabasi sztk-ban,elintézte hogy bejelenkezek és rögtön be is hívtak!Örülök hogy ő volt bennt akkor,megnyugtatott!Egy dokit kerüljetek a Dél Pestiben az pedig a Tarcheh Viktor.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem a magánrendelésére járok. Nagyon kedves kis halk szavú, egyszer sem kapott pénzt, s mindig ídőponra hív. Bátran merem ajánlani.
2013. márc. 22. 08:46
8/11 anonim válasza:
Dabasi vagy?? Én is hozzá járok,nagyon jó doki!Mikor döntötte el,hogy császár lesz? csak azért mert az első nekem is az volt téraránytalanság miatt.
9/11 A kérdező kommentje:
Szia!!! Felsőpakonyon lakom 38.dik héten döntötte el.
2013. márc. 26. 11:20
10/11 anonim válasza:
Köszi :) Remélem még időben eldönti,nálam hogy lesz :) Idejársz az sztkba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!