58 pontos központi milyennek számít? Szerintetek felvesznek az alábbi gimik valamelyikébe? Mi a véleményetek ezekről a sulikról? (2013)
Figyelt kérdés
Rákóczi (második kerület), József Attila, Kölcsey, Szinyei, Szent Margit, Veres Pálné. A hozott pontjaim viszonylag jók, félévkor csak 4-esem és 5-ösöm volt, az előző években pedig 3-mas voltam matekból. Előre is nagyon köszönöm :)#felvételi #Kölcsey Ferenc Gimnázium #Szent Margit Gimnázium #József Attila Gimnázium #Színyei #Veres Pálné Gimnázium
2013. febr. 13. 16:23
1/14 anonim válasza:
A Veres Pálnéba kb biztos, hogy nem, a kölcseybe eléggé ésélyes, hogy nem, a JAG, az gyenge esély, de lehetséges, a színyeibe, szerintem van esély. Az 58 pont ezekbe a gimnáziumokba nem valami fényes.
2/14 anonim válasza:
Színyeibe biztos és a Rákócziba is ;)
3/14 anonim válasza:
Idén nem olyan rossz az az 58 pont.
Bár én nem ismerem ezeket az iskolákat, de sok sikert!:)
4/14 anonim válasza:
58-cal a Rákóczi kétesélyes, de valószínű. :) A József attilába fel fognak, Veres Pálnéba nem hiszem.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megkérdezhetem, h ezeket milyen forrásból tudjátok? Tudjátok, h a Kölcseybe kb. hány ponttól vesznek fel? Nekem 142 pontom lett a 200-ból, szóbeli nincsen.
2013. febr. 24. 18:16
6/14 anonim válasza:
A verespálnéba lehet, már kintvan és ez eötvösre is ki van rakva.
9/14 anonim válasza:
Talán a Margitba be bekerül(het)sz
Jóskába nem
10/14 anonim válasza:
Margitba szinte mindenkit felvesznek már, mert egy elég gagyi giminázium lett. Szerintem oda ne menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!