Nektek milyen lett a 2013-as központi felvételi? Hány pontotok lett?
Szerintem nagyon jónak,hiszen egyik osztálytársam 63 pontot írt,és a Szent Lászlóba szeretne menni,ami egy elég erős gimnázium.:/ Én mondjuk szerencsére elég jót írtam,bár magyarból 4-5 pontot elrontottam a sok hülyeségem miatt,amit nagyon sajnálok,és nem kellett volna. :( De azért egy 83 így is összejött,matek 1 ponttal jobb lett,mint a magyar.:)
(Bocsánat!Szóval jónak számít!xD)
99 pont.
4.7 voltam mindig.
Annyira jó nézni, amikor a "kitűnő" tanulók elhiszik, hogy tényleg mennyire okosak ;D
matek 39, magyar 45. Össz. 84. Kitűnő voltam. Annyira nem lett rossz, viszont legalább -10 pont az idegességem és a figyelmetlenségem miatt volt, emiatt nagyon haragszom magamra. :/
A 65 is jó, főleg, hogy most nehéz volt. :)
a matek 28 a magyar 37. szóval az összes 65 pont.
14/L
Nekem 66 pont lett
Magyar 37
Matek 29
Nekem 77 pont
Magyar: 42
Matek: 35
Nagyon-nagyon örültem neki! Főleg azért, mert akikkel együtt jártam előkészítőre, azok a külsőm alapján megítéltek. De olyan jó érzés volt, amikor jobbat írtam, mint azok a személyek. :D Na jó, ez egy picit gonosz, de tényleg rohadt jó volt. :3 Egyébként az átlag itt magyarból olyan harmincvalamennyi volt, matekból meg huszonvalamennyi, de persze voltak jobbak is. De még 5-ös pontszámú matekot is láttam. :D 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!