Elvetetnétek ilyen körülmények között?
Adott egy 20 éves lány, pár hetes, egyetemen elsőéves. 24 éves barátjával lakik, aki 3-4 hónapja dolgozik, pályakezdő, havi 100-at keres, szóval szinte semmi, mivel még albérletben élnek... Az összes havi bevételük 180 körül van, ebből 80 el is megy a lakásra...
Nem akarják elvetetni, a lánynak ez különösen fontos, de tudják, hogy a körülmények nem megfelelők... Szerintetek?
Nem, sajnos nem vagyok tele pénzzel, pedig jó lenne.
De azt tudom, hogy 100ezer forint semmire nem elég, pláne nem gyereket nevelni belőle.
Nem, nem vetetném el. Az élet a legfontosabb.
Nagyon sok család, mikor megtudják, hogy gyerekük, közeli hozzátartozójuk beteg, mindent eladnak, a házakat, kocsikat, mindent, ha pénz kell a gyógyításra és inkább fedél nélkül maradnak, hogy megmentsék azt, akit szeretnek. Ez miben más? Sosem fogom megérteni, mi a mentség arra, mikor egy ANYA öli meg a saját GYERMEKÉT.
Itt írta valaki, hogy lehet élni túrórudi és sampon nékül is vagy valami ilyesmi, de ne hatványozzuk a cart. Hát... Megnézném, ha ez a hozzászóló olyan helyzetbe kerülne, akkor szeretne-e élni vagy inkább a kivégzést választaná. Szerintem inkább élne és új lehetőségeket keresne, munkát, próbálkozna.
Arról nem beszélve hány híres tudós, író, stb. nevelkedett otthonban vagy nagyon szegények voltak a szülei. Vagy hány milliárdosnak nem volt otthona. De kaptak esélyt az életre, aztán felkapaszkodtak. Mindenki érdemel egy esélyt. Nem mindenkiből lesz milliárdos, de nem is ez a cél. Nem nekünk kellene döntenünk életről-halálról.
Kedves utolsó elötti valaszoló , egy emberséges szép valaszt irtal.
Igy igaz, az eletösztön felülir mindent az emberben, es az ember elni akar, ez igy van
40 000 Ft havonta, egy pici babara?Ez durva!
Estleg egy kamasz gyerekre elmegy ennyi de pici babara nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!