Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Elvetetnétek ilyen körülmények...

Elvetetnétek ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

Adott egy 20 éves lány, pár hetes, egyetemen elsőéves. 24 éves barátjával lakik, aki 3-4 hónapja dolgozik, pályakezdő, havi 100-at keres, szóval szinte semmi, mivel még albérletben élnek... Az összes havi bevételük 180 körül van, ebből 80 el is megy a lakásra...

Nem akarják elvetetni, a lánynak ez különösen fontos, de tudják, hogy a körülmények nem megfelelők... Szerintetek?

2013. szept. 28. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
58%
És tudod,inkább nem eszünk,de a kicsinek van elsőnek minden betéve a kosárba a boltban. És ha meg lehet élni a lemondásokkal,akkor miért kéne megölni a kicsit?Lehet spórolni azzal,hogy nem cigizel,nem iszol,nem márkás ruhát hordasz és nem újat,nem festesz hajat,nem jársz fordászhoz/mükörmöshöz/kozmetikushoz,nem mész moziba vagy mekibe,nem veszel drága marhahúst vagy márkás kávét és drága tejet stb-t.Nem mész sportolni konditerembe,nem jársz horgászni,sütögetni,golfozni,teniszezni...Nekem egyetlen luxusom a hajfestés volt,itthon saját magamnak és lemondtam erről is,pedig ez mindössze havi 900-1800ft kiadás volt.Inkább veszek ebből is a kicsinek pár doboz tejpépet vagy innivalót,babakaját...
2013. szept. 28. 10:57
 22/77 anonim ***** válasza:
0%

21.es=16.os

És mindezt 22évesen...Szomorú a sok panaszkodó ember,akik csodálkoznak hogy nincs pénzük hónap végére.És miért?!Hát ne haragudjon a világ,de nem lehet fontosabb cigizni meg haverozni,mint a kicsinek mindent megadni....És úgy mondom ezt,hogy párom dohányos.Volt,hogy nem tudott cigizni 3napig,mert megmondtam,ha veszünk dohányt(ő tekeri magának) ,nem lesz mit enni.És ő függőként is megértette ezt,idegbajos volt,de nem vettünk neki,mert a kicsinek mentem el a boltba banánt meg almát venni és magunknak egy kiló kenyeret.

2013. szept. 28. 11:01
 23/77 anonim ***** válasza:
20%

Igen, túrórudi es bicikli nelkul is lehet elni, csak nem tudom ha erdemes ugy elni.

Es lehet elni sampon nelkul is, uj ruha nelkul, fel szemmel stb ne hatvanyozzuk a cart

Elni lehet barhogy csak nem erdemes

2013. szept. 28. 11:02
 24/77 anonim ***** válasza:
48%

Es az jó, hogy olyan áron biztositsad a minimumot a gyerekednek, hogy magadtól mindent meg kell vonj 20 évig?

Szóval na , nem a szaporodás a legfontosabb , amikor az embernek üres a zsebe

2013. szept. 28. 11:06
 25/77 anonim ***** válasza:
57%
Mindenképpen elvetetném. Ilyen kevés pénzből nem tudnak majd megélni.
2013. szept. 28. 11:06
 26/77 anonim ***** válasza:
47%

Aki anyagidolgok materialista beallitotsagu az tenyleg ne szuljon sot ne is eljen mertugyis meghal es nem erdemes elni auto haz es markas ruha nelkul.

Turorudi nelkul inkabb meghalok....Az en gyerekeim nem ismerika turorudit A mi eletunk nem az anyagiakrol szol.

2013. szept. 28. 11:07
 27/77 anonim ***** válasza:
55%

"Szóval na , nem a szaporodás a legfontosabb , amikor az embernek üres a zsebe"

Úgy látszik neked mégis csak arra volt szed, ha 5 gyereket elvetettél.

Szégyenletes, hogy ezt a mentalitást örökíted tovább a gyerekednek. Szexeljél nyugodtan, ha nincs pénzed, majd kikapartatod azt kész.

Gratulálok.

Neked pedig nem való gyerek, ha nem vagy képes semmiről lemondani miatta.

2013. szept. 28. 11:09
 28/77 anonim ***** válasza:
48%
Mindenképp megtartanám, ha a kapcsolat stabil, a fiú dolgozhat szépen tovább, a lány meg be tudja fejezni az egyetemet a baba után is bőven, nagyon-nagyon sokan megoldották már ezt!
2013. szept. 28. 11:11
 29/77 anonim ***** válasza:
61%

Régen rossz az értékrended, ha túrórudi meg bicikli nélkül neked nem érdemes élni. És tudod mit, nekem még fél szemmel is érdemes lenne. És remélem, hogy a gyerekemnek is olyan értékrendet tudok adni, hogy új ruha nélkül is érdemes legyen élnie. Én is felnőttem minden flanc nélkül. Anyu rengeteget foglalkozott velünk és olyan jól szórakoztunk, hogy soha nem jutott eszembe, hogy jobb lenne valami drága videójátékkal játszani. Olyan finom palacsintát sütött, hogy nem is gondoltam cukrász süteményekre.

Biciklim ugyan volt, de két kezemen meg tudom számolni, mennyit ültem rajta. Ellenben imádtam kirándulni apával az erdőben, meg gesztenyét gyűjteni, amiből figurákat csináltunk. Ingyen volt, de én szerettem ezeket. Most sajnálnom kellene magam, hogy a szüleim nem tanítottak meg, hogy csak abban leljem örömöm, ami drága pénzekbe kerül?

2013. szept. 28. 11:14
 30/77 anonim ***** válasza:
17%

Az 5 abortuszom az én lelkemen szárad, nem dicsekedtem vele, mondtam milyen traumatikus minden abortusz.

De még mindig jobb, mint nem megfelelö apa, anya akik a végén a gyereket okolják mindenért es lökdösik elöre hátra, akinek még illene hálás is lenni, miutan nem is kérte, h megszülessen

2013. szept. 28. 11:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!