Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Elvetetnétek ilyen körülmények...

Elvetetnétek ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

Adott egy 20 éves lány, pár hetes, egyetemen elsőéves. 24 éves barátjával lakik, aki 3-4 hónapja dolgozik, pályakezdő, havi 100-at keres, szóval szinte semmi, mivel még albérletben élnek... Az összes havi bevételük 180 körül van, ebből 80 el is megy a lakásra...

Nem akarják elvetetni, a lánynak ez különösen fontos, de tudják, hogy a körülmények nem megfelelők... Szerintetek?

2013. szept. 28. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
15%

Igen, gyilkos vagyok, mert árvaházba adni , nevelöszülökhöz, vagy a nagyszulökhöz sokkal de sokkal humanusabb!

Teli a vilag boldog emberekkel es boldog gyerekkori törtenetekkel!

Es en vagyok a gyilkos!

Aki a lelket gyilkolja lassan , az mi?

Hol buntetik?

2013. szept. 28. 12:26
 42/77 anonim ***** válasza:
44%

Te csak rossz példa leszel szegény lányodnak...Te tanítod meg majd a felelősségteljes életre?Te aki már 5 gyereket pikk pakk elvetetett?!Megölt?Szétdaraboltatott?!És örülök is hogy lelkileg megviselt.Meg is érdemled!!! Ennyiszer nem gondolkodni,remélem a lányodnak is bátorságod lesz elmesélni milyen ember vagy...

KEdves kérdező! Ha van segítségetek majd,ne öld meg őt,első baba,örökké bánnád.Lesz még jobb is.Első évet kell kihúznotok ha gyesen vagy,utána el tudsz menni 4-6órában dolgozni már a gyes mellé és lesz több pénz.Ráadásul a suli miatt egyedülálló leszel,hiába élsz pároddal.Így emelt a családi pótlékod is,ha nem is sok,de ez is 1500ft havonta.Veszel majd turikban ruhákat,veszel Dada pelust és ezeket rengeteget spórolhattok.Ott is árulnak tökéletes állapotú ruhákat.Egyedül a cumisüvegek,cipő,amit újonnan meg kell venni.

2013. szept. 28. 12:27
 43/77 anonim ***** válasza:
26%
Mehettek mind a Monika showba felelötlen tarsasag
2013. szept. 28. 12:30
 44/77 anonim ***** válasza:
42%

Nem lelket gyilkoló egy gyermeknek felnőni nevelőszülőkkel.Inkább örökbeadnám ,de éljen...Utáljon engem,mert lemondtam róla,de ha végighallgat,elmesélem miért is lett így.Ha neked ilyen könnyen megy ez,remélem azért az élő lányodat nem kapartatod el egyszer,csak mert már nem tudsz neki mindent biztosítani...Hisz végülis nehogy nehéz gyerekkora legyen.Érdekes módon mamám is felnőtt úgy,hogy sokszor mezitláb,illetve rongyba csavart lábbal ment iskolába télen...Mai világba súlyos értékrendek vannak.Ma már laptopban,iphone-ban és autóban mérik az értéket...

Szerintem te ne okoskodj itt,mert itt anyák vannak,akik sosem fognak veled egyetérteni,egy olyannak akinek nem 1,hanem 5!!! abortusza volt felelőtlenségből...Nekem több eszem van 20on pár évesen basszus...Aztán ilyeneknek is megadatik a gyerek halom számra,míg mások bármit megtennének egy gyerekért,akár sajátért,akár örökbefogadhatóért...

2013. szept. 28. 12:35
 45/77 anonim ***** válasza:
27%
Abortusza az itt alszenteskedöknek is volt es a legtöbb nönek, gondolom, nem kell ramszallni, csak mert öszinte voltam
2013. szept. 28. 12:38
 46/77 anonim ***** válasza:
38%

Ne vegyél már egy kalap alá minden nőt...Tudod,sok olyan van,mint te...De a legtöbb normális ember gondolkodik,védekezik és nem sorra gyilkos...

Képzeld,nem volt abortuszom,nem is lesz,mert védekezek.Ha becsúszna egy gyerek gyógyszerre,akkor vagy megtartom vagy örökbe adom.

Nehogy már minden embert ledegradálj,mert te ilyen elfajzott vagy,olyan aki rutint űz a kaparásokból...

És mint mondtam itt rólad van szó,nem arról akinek élete során 1!!! abortusza volt...

2013. szept. 28. 12:43
 47/77 anonim ***** válasza:
16%

Miféle kegyetlen, vagdalkozó népség vagytok, ti a Jók!

Akik örülnek is, hogy lelkiismeretfurdalásom van es lelkileg megviseltek az abortuszok. Gondolom annak örülnétek még jobban, ha fel is kötném magam, nem? Banatomban

Drága megértö, segitökesz, kedves magyar embertársak

2013. szept. 28. 12:54
 48/77 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező, én csak annyit mondok, akik itt azt írják, tartsd meg, lehet, h azért írják, mert ők is a semmire szültek, csak ezt milyen lenne már bevallani...

A pasidnak milyen a melója? Stabil? Valószínűleg éppen csak próbaidős vagy épp most járt le neki. Kapott szerződést határozatlan időre? Mert ha csak 1 évre, akkor kb. éhen fogtok halni.

Az a válaszoló, aki azt írta rengeteg támogatás jár majd a baba után, hát az akkor nagyon el van tévedve. Gyes+csp jár, mert a csaj még semmit se dolgozott életében. Ez 38 .000 ft, kérem szépen.

2013. szept. 28. 12:54
 49/77 anonim ***** válasza:
38%

Lehet sokan a semmire szülnek.De nekünk van lakás pl,így ennyivel kevesebb a kiadás.Annyira a semmire felelőtlenség szülni,de ők nem 0ft-ból élnek... Ha az ember számíthat segítségre,nem anyagilag feltétlen,hanem pl tudnak adni ruhát vagy tudnak vigyázni a kicsire,akkor meg lehet oldani mindent.

Abortusz kedvelő,felőlem felköltheted magad.5 abortusszal szemben senki,de senki nem lesz megértő,csak a fajtatársaid....(Akik szintén rutinszerűen végzik ezt)...

2013. szept. 28. 12:59
 50/77 anonim ***** válasza:
52%

38%-os: Te kezdted a baromságot. A felelősségről magyarázol nekünk 5 abortusz után?

Talán nem kapartatni kellene járni, hanem védekezni. Ismered ezt a kifejezést? Képzeld el, nem volt abortuszom, mert van annyi eszem, hogy ha nem akarok gyereket, akkor védekezek.

Igazán sajnálom, hogy neked nem volt ennyi eszed. ÖTSZÖR!!!

2013. szept. 28. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!