Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nektek elég ok lenne ahhoz,...

Nektek elég ok lenne ahhoz, hogy elvetessetek egy gyereket az hogy nem terveztétek ha amúgy minden megvan?

Figyelt kérdés

Nem akarok más életébe beleszólni, csak elgondolkodtam rajta.

Adott egy család két kisiskolás kisfiuk van. Anyuka-apuka jól keres, havi 1 millió simán megvan. Ha az anyuka gyeden lenne egy ideig persze kicsit kevesebb, de még így is 7-800 ezer befolyna! Tehermentes nagy családi ház, még extra szoba is van benne, két jó autó, szóval mindenük megvan. Anyuka 30-35 közötti, ez sem olyan nagy kizáró ok. Elég jól ismerem őket, szerintem nagyon szép családi életük van.

Nem terveztek több gyereket, de becsúszott...

Adott körülmények között ti megtartanátok? Csak én vagyok túl érzelgős, hogy újratervezném az életem?

2013. aug. 13. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
Aki ilyen körólmények mellett elveteti a gyerekét az önző és lelketlen. Fontosabb nekik a gazdagság a jólét a luxus mint a saját gyerekük élete. Meg van rolluk a véleményem, de ezt nem fogom leírni.
2013. aug. 13. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez dicsekvés vagy panaszkodás? Nem tök mindegy, mennyi az annyi, ha jól megélnek belőle?
2013. aug. 14. 11:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Mintha félig az én történetemet írta volna a 6-os válaszoló.....

Nekünk is mindenünk megvan a körülményekhez képest jól élünk, nagyon boldogok voltunk, nagyon szerettük egymást, nagyon vártuk a kisfiamat. A terhességem pici problémás volt, a szülésemmel nem volt gond, császárral szültem, de szép élmény volt. Amikor hazajöttünk a kórházból valami megváltozott. Kifordultam magamból, depressziós lettem, a fiamat maximálisan elláttam, szeretem, imádom, de az elején az első pár 3 hónapban azt mondtam, ha 1 éves lesz, visszamegyek dolgozni. Aztán egyre jobban egymásra találtunk, persze az első babás parák megvannak: szopizás, hozzátáplálás, mozgásfejlődés, fogzás. 13 hónapos, vele minden happy. De a férjemmel romokban a kapcsolatunk. Az utolsó esélynél tartunk, de nem tudom menni fog-e valaha. 34 múltam, de így nem élném le a hátralévő életem és neki sem kívánom ezt. Próbáljuk helyrehozni. Senki nem át bele a kapcsolatunkba. Ha becsúszna, nem tartanám meg a babát. Nem tenném ki a fiamat és a férjemet még egyszer ennek és én sem bírnám ki. Én mindent megteszek, hogy nehogy terhes legyek.

2013. aug. 14. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi igy vagyunk :) Nem terveztuk,de maradt mert tudjuk,hogy mindent ami fontos megtudunk neki adni. Hozzank fele ennyi penz nem folyikbe,mint az adott családhoz,de tudunk banni a penzel es vasarlunk mindig a 18 hetes pocilakonknak :)

19L

2013. aug. 15. 08:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem is értem a kérdést!!Én épp azon dillemmázok mit tegyek nekem a szívem rossz és azon vagyok vajon ki merjem e hordani a második babaát mert becsúszott 6 hós kisfiam mellé és nem volt idő felkészíteni a testem erre.NEKED viszont minden adott,mi is akkor a kérdés???
2013. aug. 15. 08:42
 16/16 anonim ***** válasza:
17%
#15, pedig egyszerű, a kérdező SZOMSZÉDJAINAK úgy tűnik, pont a legfontosabb hiányzik a gyermekvállaláshoz: a szándék.
2013. aug. 15. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!