Lányok/nők, milyen érzéseitek voltak, amikor a legelső babátokat terveztétek?
Köszi a válaszokat, írhattok még! :)
Nincsen semmi ellenérzésem a gyerekekkel szemben, magától értetődőnek gondolom, hogy lesznek gyerekeim, de az indíttatást nem érzem magamban és ez megijeszt egy kicsit. Más lányok meg vannak veszve a kisbabákért, meg pánikolnak, ha nem kérik meg 1-2 év járás után a kezüket - legalábbis én ezt látom a környezetemben. Meg azt hogy mindenki szül.. én meg legfeljebb azért gondolkodok a babán, mert "már itt az ideje". Csak ötletelek, hogy mi miatt lehet ez: nem a legjobb a kapcsolatom esetleg a barátommal, valamiért úgy gondolom, hogy nem lennék jó szülő, ezért nem is merem kipróbálni magam, ilyesmiken gondolkodtam.
Szia!
23 éves vagyok,párom 26.(jövőre lesz babánk,ha minden igaz)
4 éve élünk együtt.A fordulópont akkor volt,mikor a páromnál maradt egy régi gyerekágy(fizetés kiegészítésként próbáltunk üzletelgetni kisebb sikerekkel)Hirdette,nem ment el valamiért 2-3 héten belül,akkor leszedtük a hirdetést(pihentetni úgymond) és azt mondta,hogy ne tegyem fel szerinte,jó lesz az majd a mi babánknak.Na,ott ledöbbentem,én SOHA nem akartam gyereket,ő is azt állította régebben,hogy meg van gyerek nélkül.(nekem gyerekkori komoly problémám van a szüléssel,pszichológiai eset,megbeszéltük,hogy én nem tudok vállalni)
De találtunk megoldást,császárral szülök majd.Idén év végén már próbálkozunk,addig "hűségidős" vagyok a munkahelyemen,viszont tuti,hogy utána nem lesz állásom ugyanott,de majd máshol.
Anyagiak: saját házamban lakunk,páromnak van 2 autója,közösen használjuk értelem szerint a házat és a kocsikat is.Munkánk van,nem egy álommeló,de dolgozunk.
Hitelem már nincs.Szülőktől nem kaptunk(nem is kértünk soha) segítséget,de így is normális,jó életünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!