Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lányok/nők, milyen érzéseitek...

Lányok/nők, milyen érzéseitek voltak, amikor a legelső babátokat terveztétek?

Figyelt kérdés
Lassan 30 éves leszek, 2 éve vagyunk együtt a barátommal és szeretnék is gyereket majd, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a 'majd' mikor vagy mitől változik 'most!'-tá. Szépen elvagyunk, de az aggodalmon kívül, hogy már ideje lenne lassan szülni én semmit sem érzek. A biológiai óra egyszer csak kapcsol valamitől és azt fogom érezni, hogy nekem kell gyerek? Vagy nem olyan most az életünk, amibe beleférne már egy gyerek (én egyetemet próbálok befejezni, albérletben lakunk, hitelt fizetünk vissza, részmunkaidős munkám van, stb.) és ezért csak egyszerűen a testem is tudja, hogy nincs még ideje? Arra vagyok kíváncsi, hogy nálatok mikor és milyen körülmények között született meg a döntés, hogy itt az idő gyereket vállalni.

2013. jún. 12. 13:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt úgy értetted, hogy akkor vállaltatok gyereket, mert vártátok az érzést, de rájöttetek, hogy ha arra várnátok, akkor soha nem lenne gyerek?
2013. jún. 15. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!