Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mi a véleményetek az abortuszr...

Mi a véleményetek az abortuszról? Ellenzitek vagy mellette álltok?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem tudok dönteni. Mindkét esetben mondjatok kérlek indoklásokat! 14/L
2013. aug. 8. 18:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
24%
#20 " Az anyának joga van a saját teste fölött rendelkezni," - a méhe szerinted micsoda, ha nem a saját teste???
2013. aug. 23. 15:54
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, így ha ismételek valakit, előre is bocsi.

Nekem az a bajom az egésszel, hogy törvényileg szabályozzák. Vén "fäszok" (már bocsánat, én is az vagyok,) az asztal mellett eldöntik, hogy egy anyának mi a jó. Jó, elismerem, valami szabályozás valóban kell, de akkor legalább ne férfiak mondják meg a tutit.

2013. aug. 27. 09:26
 23/29 anonim ***** válasza:
21%

#22, nézd, egyfelől - férfiként - én is felháborítónak tartom a nők alulreprezentált voltát a törvényhozásban, banyek, még 30 éve, a Kádár-rendszerben is duplája volt a hölgyek aránya a mainak...

Másfelől viszont tagadhatatlan, hogy spec ebben a témában mi történt, amikor Magyarország első női minisztere (igen, az volt Ratkó Anna) "szabályozott"... szóval, az, hogy a témában a hölgyek közvetlenül érintettek, az jelentheti azt is, hogy jobban látják, de azt is, hogy lehetnek valamelyik irányban sokkal elfogultabbak is, kellő távolságtartás híján... tehát marad az, hogy az a jó, ha férfiak és nők közösen döntenek:)))

2013. aug. 27. 09:52
 24/29 anonim ***** válasza:
Oks, de akkor legalább a pápa ne szóljon bele, aki ugyebár szintúgy vén fäsz.
2013. aug. 28. 08:49
 25/29 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam, hogy a hímvessző életkora jogosít fel bárkit is a véleményformálásra...
2013. aug. 28. 09:24
 26/29 anonim ***** válasza:
Miquel, ha a kiindulópontodat és a hozzászólásaid számát veszem figyelembe, akkor a te szerszámod történelmi ereklye lehet, vagy annál is kevesebb: múló emlék csupán... Szegény párod! :(
2013. aug. 28. 13:15
 27/29 anonim ***** válasza:

Alaposan félreértettétek a mondandómat. De sebaj, így szép az élet.

Mindössze arra akartam rávilágítani, hogy inkompetens személyek alkotják az abortusztörvényt. De hogy jön ide az én farkam? Ami mellesleg, köszöni, szépen jól van, hiszen még csak középkorú. A vén fäsz kitételt azért alkalmaztam, mert egy húszévesnek mindenki, aki elmúlt 30, az vénnek számít.

2013. aug. 29. 17:34
 28/29 anonim ***** válasza:

Jaj, de megnevettettél!!!!!:)))))) Köszi. Olyan gyászos egy napom volt eddig! Tényleg köszi.

Figyelj! A pápa igenis kompetens személy. Világszerte (el)ismert, a Katolikus Egyház feje. Ki alkosson véleményt, ha nem ő? Nemhogy joga, de dolga is ez. Isten tanítását közvetíti, mert erre a szolgálatra szerződött. Ki szóljon bele, vagy döntse el a kérdést: Kovács Marika a földszint 2-ből? Vagy tán Győzike? Miért adjunk beleszólást és törvényalkotási hatáskört mondjuk Fletó bácsinak? Vagy a "Lúdas Matyinak"? Ferenc pápának miért bűne, ha végzi a dolgát?

2013. aug. 29. 17:49
 29/29 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként meg igazad van: tényleg inkompetens személyek döntenek. Életről - halálról aki dönt, mindenki inkompetens.
2013. aug. 30. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!