Babáknál miért ellenzitek ennyire a cukrot?
Én sem tömöm vele egy évesemet, de azért a teájába,vagy limonádéjába egy ipicirit teszek. Sőt a meggyszószba is mert savanyúbban meg nem eszi meg.. Ennyi kis cukorra szüksége van a szervezetének,mert a vércukor szintjét szinten tartja-nekem ezt a védőnőm mondta!
Köszönöm,ha írtok,bármit is, lepontozni nem fogok,mert a vélemények érdekelnek!!
Na meg azért a fogak épsége sem utolsó szempont,mert ilyen kis korban még könnyebben megy tönkre a tejfog.
A párom uncsitesójának a kisfia még csak 2,5 éves,de MÁR van rossz foga!!
Adjál neki nyírfacukrot:
Enyhíti a természetellenes éhségérzetet
Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
Nem növeli a test inzulin szükségletét
Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
Használatakor nem alakul ki fogszuvasodás
Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is
Lúgosító, méregtelenítő hatású
Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását
Drága, de csak ezzel édesítek, főzök, mert én azt vallom, hogy az ízek azért kellenek! Nem agyonédesítve, de ami úgy finom, úgy adom...15 hós, és érdekes módon imádja a zöldségeket, főzelékeket is... Amellett, hogy sosem adok neki bolti édességet, DE kap olykor házi készítésű süteményt, vagy gyümölcslevest, házi krémtúrót, és ezeket egye aki akarja cukor nélkül, én nem nyúlat nevelek!
Jah, bocsi, 1 éves kérdező a babád :) A "babából" arra következtettem, hogy kisebb még :)
Akkor ki lehet próbálni a nyírfacukrot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!