Tudom. Senki sem orvos. De. Tapasztalatok a nagy meleg miatt okozta tünetekről a babáknál?
Lehet, hogy a fogcsírái mocorognak.
Nekem sosem viselkedett így a lányom melegben.
"Akkor napközben nyűgös volt, estefelé hányt, estére hőemelkedése volt"
A napszúrásnak is hasonló tünetei vannak...
Ez a múlt héten kisiskolás lányomnál kezdődött, pár napja a férjemen, aztán nálam. Nagyon erős hasfájásunk volt hozzá. A kicsinek ma hasmenése volt, és hőemelkedése. A doki szerint biztos, hogy vírus.
Szerintem nálatok is az, csak ő picike, jobban elhúzódnak a tünetek. A sírás, a fájdalom miatt lehet, mellesleg egyidejűleg még kezdődhet a fogzása is. Nem a meleg miatt van, csak jobban megviseli a vírus és a meleg együtt.
4-es, ez hol volt? Anyatejjel kptelenség gyomorrontást előidézni, meg hogy besűrüsödik a beleiben? Ilyet még az életben nem hallottam, pedig jópár éve foglalkozom hivatásszerűen a szoptatással.
Ilyen melegben legjobb a kizárólagos szoptatás piciknél, az anyatej étel és ital is egyben, érdemes sűrűn szoptatni, néha elég pár korty is nekik. A tea és a víz csak üres kalória vagy még az sem, csak foglalja a helyet a valódi táplálék elől.
A kérdezőnek: valóban úgy tűnik, hogy betegecske a babád, dédelgesd sokat, jobbulést kívánok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!