Tartsam meg vagy vetessem el?
Ennel mar az is jobb, ha megszulod es orokbe adod.
Szerintem abban ne bizz, hogy egy alkoholista vagy megjavul vagy nem, a parod meg erzelmileg zsarol, szerintem akkor is el fog hagyni, ha megis elveteted, mert nem tudja megbocsajtani, hogy lefekudtel massal.
Gondold at, hogy anyukad es a parod segitsege neljul el tudod-e tartani, ha ugy alakul.
Ha nem, akkor nagyon sok olyan par van, akik evek ota babata varnak, csak nem lehet nekik, erdemes atgondolni, hogy szules utan orokbe adni a picit.
Ha annyira szeretnéd, akkor tartsd meg!
Ha elveteted egy életre fogod bánni!
Habár az tuti hogy a párod nem szeret szívből, mert akkor nem zsarolna. Az én férjem nagyon féltékeny, és ha bárki jön hozzánk, akkor azt mondja, hogy én az alkalmakat keresem rá, hogy megb...., pedig ott sem szoktam lenni, ha jön valaki olyan. De olyat soha nem mondott, hogy a gyerekeink nem tőle van, vagy valami hasonló!
Mármint arra érted, hogy anyud le-e tudna mondani az italról, hogy ha dolgozni menni, akkor lenne neked a kicsivel, és hogy segítsen ahol tud, akár anyagilag, akár másképp?
Nos az én apósom le tudott mondani az unokája miatt, azóta már nem úgy iszik, bár néha néha még igen, de ha kell akkor mindig ott van, hogy segítsen.
Szerintem nagyon gondold át, de a párodnak add ki az útját, ha biztos vagy benne, hogy a kicsi az övé, mond meg neki konkrétan, hogy ha nem hiszi el akkor felejtsen el téged, majd jöhet látogatni havonta a gyerekét.
Legalább is én ezt tenném, bár mennyire is szeretem.
Én azt is hülyeségnek tartom, hogy korhoz kötik hogy ki mikor szüljön először én szerdán leszek 23 éves, és a második gyermekemet várom, a lányomat 19 évesen szültem. Ha valaki szeretne gyereket és megteheti, akkor nosza! legyen.
De majd írd meg, hogy hogyan is döntöttél
Nézd Kérdező, olvastam már az előzőleg feltett kérdésedet is, és igazándiból azt gondolom, hogy a te szempontod is érthető, meg az ex párod szempontja is érthető, akinek erről a gyerekről - ha megszületne - a kapcsolatotok rossz, válságos periódusa jutna mindig eszébe. Szóval szerintem ez tipikusan egy olyan helyzet, ahol jó döntés nincs, és azt kell eldöntened, számodra melyik rossz a kisebbik, a vállalhatóbb, az, ha megtartod és valószínűleg szakítotok vagy a párodat teszed ki a hosszas lelki válságnak és annak, hogy esetleg meggyűlöljön titeket, az, ha megtartod és egyikőtök jobbra a másik balra be se diktálod apának és mindegyikőtök éli az életét, ha elveteted, és esetleg magadat teszed ki lelki válságnak, ami során esetleg erre is rámehet a kapcsolatotok.
Kb ezek a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!