Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Van olyan nő, akit a párja ra...

Van olyan nő, akit a párja ra akart kényszeríteni az abortuszra? Elment végül? Szakítottak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 07:49
1 2 3 4
 31/38 m.aliz80 válasza:
0%
20 eves voltam mikor teherbe estem. Apukaval mar nem is voltunk egyutt mikor kiderult a baba..szuleimmel eltem, nem tul jo anyagi korulmenyek kozott. Senkinek nem erdekelt a velemenye, eszembe se volt elvetetni.97 ben szuletett a kisfiam, akkor a gyes a csaladival egyutt cirka 30 ezer Ft volt.ezt a penzt csak a gyerekre koltottem. En szo szerint semmit nem vettem magamnak. Nem volt fenyes idoszak anyagilag, de csepp fiam mindent karpotolt:) az addigi bulizos idoszakomat felvaltotta a jatszoter. Apukat persze hidegen hagyta a fia. 16 honapos koraban szepen beilleszkedett bolcsibe, talaltam munkat. Nem sokra ra megismerkedtem egy normalis fiuval, aki imadta a gyerekem, es tisztelt dontesemert.. Estin foiskolara jartam, h jobb munkam legyen. A fiam szepen cseperedett. Most 16 eves, gimibe jar:) imadjuk egymast, igazi jo gyerek, nagyon szoros a lelki kapcsolatunk.jelenleg 33 hetes kismama vagyok, hamarosan hugi szuletik. Az ido mindent megoldott, igaz fiatalon sokmindenrol lemondtam, de erdemes volt:) a parommal apa- fia kapcsolatuk van. Nagyon boldog vagyok, es most se dontenek mashogy mint 16 eve.... Minden csak hozzaallas kerdese...elfogadtam, hogy ez talan Isten dontese volt. Es milyen jo:) ha elvetetem, az eletem valoszinu teljesen maskent alakul, es ugy elek mint sok velem egy idos baratnom, akik meg 36 evesen is varjak a nagy Ot, vagy addig nem szulnek mig nincs haz, kocsi, karrier stb.....
2013. júl. 26. 12:03
 32/38 Amica81 válasza:
Nagyon örülök hogy így döntöttél, sok sikert és boldogságot kívánok nektek. Az apa már kétszer átélte amit te most fogsz. Gondolom nem akar mindent előröl kezdeni.DE ha majd először a karjában tartja, majd újra és újra, és nem is akarja elengedni, és rájön hogy mekkora fájdalmat okozott neked akkor gondold át hogy visszafogadod e mert egy gyereknek a család a legfontosabb. Főleg hogy egyébként a baba fogantatása előtt jól megvoltatok. Az idő sok mindent megold. Jó egészséget nektek
2013. júl. 27. 20:17
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
En is egyetertek az utolsoval...
2013. júl. 27. 23:21
 34/38 anonim válasza:
36%
Én úgy voltam pont kiszakadt 1 hét múlva szakítottunk és kb 2 hete derült ki, hogy babát várok... persze letagadja, hogy nem az övé és ha be tudom bizonyítani, hogy az övé és ha megszülöm megzsarolt, hogy elvágja a torkom... + édesanyámnak is megmondta a város közepén, hogy " rbanc vagy te is meg a leányod is.." ezek után mondanom se kell, hogy kényszerít az abortuszra... 18L
2013. júl. 28. 13:36
 35/38 anonim ***** válasza:
9%

Kedves Utolsó!

Semmiképpen ne add be a derekad ennek az önzö férfinak, aki ilyen eröszakosan zsarol, mert mérhetetlen önzésében csak a maga elönyeit akarja érvényesíteni!

Mindenképpen menj el a rendörségre és ott meséld el ezt a fenyegetést! (De attól függetlenül: csak nem képzeled, hogy meg merne ölni??? Ez egy gyáva ember...)

Már a fenyegetésért, sértegetésért büntetés róható ki rá!

A rendörségnek mindenképpen tudnia kell az esetröl és majd ök megmondják, mit kell még tenned.

A babát NE vetesd el! Olvasd el kérlek, amit itt írtam pár bejegyzéssel elöbb!!

És örülj neki, hogy most legalább kiderült, milyen idióta férfival voltál együtt, ez így jobb is, soha nem lettél volna boldog vele!

A baba sok örömet fog okozni, majd meglátod. Minden el fog simulni! Esetleg mondj le a férfi támogatásáról, akkor békén fog késöbb is hagyni...

Sok sikert!

2013. júl. 29. 06:31
 36/38 anonim ***** válasza:
46%
Kedves Kérdező! Elpityeredtem most az olvasottakon! Nagyon sok erőt kívánok neked, szerintem már most remek anyuka vagy.
2013. júl. 30. 13:47
 37/38 anonim ***** válasza:
36%
Szia!Mi van veletek?
2014. máj. 5. 18:30
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező! Most bukkantam rá a kérdésedre. Szeretném megkrdezni, hogy vagytok?
2014. aug. 24. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!