Van olyan nő, akit a párja ra akart kényszeríteni az abortuszra? Elment végül? Szakítottak?
En 25 vagyok o pedig 36.
4 eve lesz novemberben hogy egyutt vagyunk. Mar ha lesz.
Mert nagyon nem akar hallani rola.
Elozo felesegtol van ket gyereke.
o hazassagot akar meg egyutt elest folytatni de a babat egyaltalan nem.
reszemrol normalis csaladom van rendes szulokkel es ket hugommal akik 23 evesek es 20.
o jo helyen dolgozik nagyon jol keres de a gyerektartas meg egy regi szemelyi hitel elvisz belole alapbol 70ezret es akkor meg lakas sincs fizetve.
celzott ra hogy ha megtartom akkor o fizet a gyerek utan es latogatja majd szoval egyertelmu hogy szakitani fog.
eddig meg nem volt ilyen helyzet szoval nem tudtam hogy reagal majd.
de voltam uhn a heten es hallottam a szivhangot o azt hiszi belemegyek hogy elvetessuk ezert nincs vita de nem fogom tudni magamba tartani sokaig amit gondolok errol.
allandoan azzal jon hogy van hogy a korulmenyek ugy kivanjak hogy nem lehet megtartani a babat de en ugy erzem hogy ez nem olyan ezert nem tudom elfpgadni ezt az indokot.
A csaladommal arra akartam kilyukadni hogy ok azt mondtak az en dontesem es mindenben segitenek majd. A szuleimnel penzben sincs hiany.
En ugyan dolgozok, mindig van valami munkam de gyedet nem fogok kapni.
De meg ezen felul is ugy gondolom hogy menne es elsosorban vele szeretnem csinalni egyutt.
Azert nem haragszom ra mert hirtelen megijedt mert nagyon sok ilyet olvasok de bant hogy meg se hallgatja igazan hogy en mit gondolok vagyis meghallgatja de nem erzi at.
Bar nem lehet konnyu a helyzeted de tenyleg nem mondhatja meg hogy elvetesd, mert ez Isten szemeben egyszeruen BUN!
Inkabb halgass oszinten a szivedre, hiszen benned fejlodik a kis draga es o az egeszrol semmit nem tehet. Ha el fogod tudni tartani akar egyedul is akkor meg a legrosszabb esetben is (ha talan elhagyna), lehet hogy jon egy masik ferfi aki elfogad ugy ahogy van, es igazi boldog csaladod lesz:) Az en hasamban is 8 hetes a pici, de en nem adnam senkinek, o elsosorban az ENYEM:)
Es drukkolok hogy jol donts!
Koszonom a valaszokat es hogy leirtatok a tapasztalatokat.
Nagyon szeretnem a babat. Minden nap jobban foleg a szivhang ota.
o nyaralgatni akar, lakast es hazassagot akar.
Hallani sem akar a babarol.
Kedves második! Az a pasi, aki nem akar gyereket, HÚZZON GUMIT A FARKÁRA!!!! Ha nem teszi, ne akarjon rendelkezni a nő teste és egészsége felett. Ez nem egy szemölcslevétel. Ez döntés egy életről (akármilyen kicsi is), és egy életen át lehet viselni a terhét. Ha a pasi nem akarja egy életen át vállalni a felelősséget, akkor hogy várhatja el a nőtől, hogy az életről való döntés felelősségét (=lelkifurdalás) viselje egy életen át?
Ráadásul nem is kockázatmentes, ugyan ma már kicsi a szövődmény esélye, de ha pont neki nem lehet gyereke többé, akkor nem fogja vigasztalni, hogy 99%-nak meg lehet. Az a férfi, aki nem törődik a barátnője/felesége egészségével, nem szereti őt. Ha meg nem szereti, akkor ne d-gja, hanem hagyja el, ha védekezni nem képes.
Akkor is ilyen könnyen küldenéd a nőt abortuszra, ha azzal párhuzamosan a férfi péniszében is kotorásznának műtétileg egy kicsit? Nem hiszem. Könnyű más ---val verni a csalánt, ahogy mondani szokták.
Véleményem szerint az a férfi, ki nem akar gyereket, használjon óvszert, ne finnyáskodjon. Emellett az a nő, aki nem akar gyereket, szedjen tablettát (vagy használjon mást), és ha emellett mégis becsúszik a baba, a nő dönt, mert az ő teste. Amúgy meg jó ezt már a kapcsolat elején tisztázni. És ha erre a pasi azt mondja, hogy nem ért egyet vele, akkor már az elején ott kell hagyni, mert jó nem sül ki belőle.
Amúgy az első helyében én simán kisétáltam volna a kórházból, ha meggondoltuk volna magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!