Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Van olyan nő, akit a párja ra...

Van olyan nő, akit a párja ra akart kényszeríteni az abortuszra? Elment végül? Szakítottak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 07:49
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
67%
Barátod még lehet száz de ezt a babát aki hozzád tartozik és akihez annyira kötödsz már nem kapod vissza. Ha elveteted soha nem fogsz megbocsájtani se a párodnak sem pedig magadnak.
2013. júl. 20. 17:05
 22/38 anonim ***** válasza:
57%
Nincs az a ferfi akiert elvetetnem a babat. Foleg ha en akarom ugy ahogy te.
2013. júl. 20. 21:19
 23/38 anonim ***** válasza:

Szia! Na mi történt? Döntöttél?

Ahogy olvastam már szereted a babádat,ami tök jó! És a párod ezek szerint sosem akar majd tőled gyereket! De ha ezt a babát csak miatta elveteted,azt soha nem fogod megbocsátani magadnak! És úgy,hogy a családod még segíteni is tud és akár én beválalnám a hejedben?

Gratulálok a házához!

2013. júl. 22. 12:04
 24/38 anonim ***** válasza:

Sogornom volt igy, az akkori parja mindenaron el akarya kuldeni abortuszra, eloszor szep szoval, utana zsarolassal, erzelmi rahatassal.

O vegul megtartotta a babat, persze szakitottak.

Sajnalom, hogy ilyen helyzetbe kerultel, es sajnalom, hogy ezt kell mondjam, de ugy tunik, ez a ferfi nem szeretett teged igazan, mert az elso szora lelep, meg sem fordul a fejeben hogymelled alljon.

2013. júl. 22. 14:35
 25/38 A kérdező kommentje:

sziasztok!

köszönöm az érdeklődő szavakat, a férfival én szakítottam, a babát pedig megtartom.

tudom, hogy meg fogja bánni és azt is tudom, hogy amikor erre rájön, akkor már elkésett vele.

ha egy nő végigcsinálja a terhesgondozást és az ultrahangokon is egyedül hallja a baba szívverését, egyedül vásárol, tájékozódik, úgy hogy a párja nincs mellette, nincs az az isten, hogy visszafogadja azt az embert aki a legnehezebb és egyben legboldogabb helyzetben lelépett. sokat olvastam ezekről, hogy az apa megjelent a szülőszobán, kezébe vette a gyerekét és rájött hogy mit tett vele is és a párjával is, de már szinte semelyik nő nem fogadta vissza.

most még nem könnyű, de a családom mellém állt, támogatnak, barátok is.

ő pedig meg fogja bánni de akkor én már nem fogok foglalkozni vele.

egyébként érezni rajta, hogy vívódik, azt mondta, hogy egyelőre nem tudja az mondani hogy örül ennek a babának, szerinte nincs itt az ideje, amit meg is értenék, ha mondjuk fél, vagy egy éve lennénk együtt, csak itt már 4 évről beszélünk, és igaz az, hogy az első komoly megpróbáltatásnál elmegy, pedig egyáltalán nem állunk olyan helyzetben, hogy ne jöhetne ez a baba.

megbeszéltük, hogy havonta 30ezer forintot fog adni, és annyira komolyan veszi, hogy nem a születés utántól, hanem már most odaadta és fogja is adni minden hónapban.

azért olyan rossz nekem ez az egész, mert a terhesség előtt minden tökéletesen rendben volt, tervezte a saját lakást, a házasságot.. bár így ezek után ki tudja mennyi volt igaz belőle.

azzal ijesztget, hogy gyerekkel soha nem fogok találni magamnak mást, mert senki nem fogadja el másnak a gyerekét, és egyedül fogok maradni, jött az érzelmi zsarolás.

én csak annyit mondtam neki, hogy azt kezd az életével amit akar, és keressen olyan nőt magának, aki nem akar gyereket és aki elfogadja, hogy úton van a harmadik gyereke akik közül egyik sem él vele, a gyereket pedig akkor látogadja amikor neki jólesik.

hát röviden ennyi.

1000 százalékig biztos vagyok benne, hogy nem fogom megbánni a döntésem és biztosan nem adnám senkinek a babát. :)

márciusban érkezik, bőven van időm felkészülni, félretenni, megvenni mindent, amire szüksége van.

tényleg köszönöm az érdeklődést és én minden nőnek azt tanácsolom hogy egyetlen férfi sem ér annyit, hogy elvetesse a babát, akit ráadásul szeretne is megtartani, csak azért, hogy az legyen amit ő akar.

aki meg fogja bánni, az nem én leszek, hanem ő! :)

köszi lányok a segítséget, belül tudtam hogy hogyan döntök, csak egy kis megerősítésre volt szükségem.

2013. júl. 23. 11:55
 26/38 anonim ***** válasza:
46%

Jol dontottel.

:)

Boldog babavarast, es most mar ne idegeskedj.

2013. júl. 23. 12:37
 27/38 A kérdező kommentje:
azon vagyok, köszönöm szépen :)
2013. júl. 23. 12:40
 28/38 anonim ***** válasza:
27%
Gratulálok! Jól döntöttél! Szerintem soha nem fogod bánni,főleg akkor mikor már a ketedben lehet a pici,mikor először hozzád bújik,mikor megöleli a lábad! Ezek mind olyanok amiket csak a saját gyereked adhat! Jó egészségét neked és a picinek!
2013. júl. 23. 13:31
 29/38 anonim ***** válasza:
27%
En is gratulalok! Sztem is jol dontottel! Es biztos vagyok benne, h lesz meg boldog parkapcsolatod is!
2013. júl. 23. 13:52
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

Mindenképpen MEG KELL TARTANI!!!!

Már csak, ha abból indulok ki, hogy mi történik egy abortusznál?

A kisbaba elevenen szét lesz tépve, hogy ki lehessen szívni!!!!! Mindent érez, úgy mint Te meg én...

Ö nem egy „sejthalmaz“, hanem egy élö személy!

Már 2-hetesen dobog a szive, benne van az összes késöbbi tulajdonsága, tehetsége, Isten szánta valamire ebben a világban, egy elgondolással, tervvel ajándékozta oda Nektek és ha elveteted ezt a kis emberkét, soha senki nem fogja tudni többé ebben a világban pótolni, mert egy teljesen egyedi személy volt, egyedi sorssal és feladattal....

Talán a rák elleni gyógyszer is azért nincs még felfedezve, mert akit erre a célra küldött le Isten a szülihez, azok is elvetették...

Egy gyermek tehát nem csak a miénk, hanem a hazáé, a társadalomé, az egész emberiségéé...

Persze nem várom el, hogy ilyen nagy összefüggésekben gondolkozz (...), habár nem lenne rossz. De az egyéni életed szempontjából is csak a megtartást tudom ajánlani.

Egyszer minden cselekedetünkröl számot kell majd adnunk a halálunk után és az abortusz nem más, mint gyilkosság. Méghozzá nem is akármilyen! A saját, édes gyermekünket tesszük el láb alól!!!

Utána (ha már késö lesz!), nagyon meg fogod bánni… Ez ismert jelenség. Egész életedben hordozni fogod magadban ezt a - nem éppen kis - bünt! Lehet, hogy évek alatt sikerül talán majd elnyomnod magadban, de a tudatalattidban ez a „jégre tett“ szörnyüség ottmarad és „dolgozik“ tovább! Sok késöbbi lelki-testi betegség okozója lesz...

A hölgynek, aki 5 évig kínlódott emiatt, csak azt tudom ajánlani, hogy amennyiben végérvényesen meg akar szabadulni ettöl a nyomástól, menjen el egy katolikus paphoz, beszéljen meg mindent vele (gyónjon meg!!) és kövesse majd az útmutatásokat, amiket a pap ajánl. Az abortusz utáni szimptómák felodására ki vannak ma már képezve a (katolikus) papok.

Pld. nagyon fontos a elkapart gyermeknek utólag nevet adni, megkeresztelni (pap), bocsánatot kérni töle, hogy elvettük az életét és föleg Istentöl bocsánatot kérnünk, hogy keresztül húztuk a terveit és megöltük az életet, amit Ö adott...

Ha mindez nem gyözött volna meg, akkor kérlek nézd meg a következö filmeket az interneten:

http://www.youtube.com/watch?v=buodsaaIx0k

http://www.youtube.com/watch?v=G9vKJCC4oK4

http://www.youtube.com/watch?v=oHuH_ZbWV7I

Emberi életekkel nem lehet játszani!

A gyermeked életével meg pláne nem!!!!!

Rengeteg helyre elmehetsz különben segítséget kérni (tanácsadás, de még anyagi segítség is), egyházi címeket nagyon ajánlanék.

Én is imádkozom Èrted, hogy ne inogj meg, légy erös és a jót válaszd!

A jó pedig mindig az ÈLET!

Ne kövesd a párod téves eszméit, azért majd ö felel egyszer….

Minden jót!!!

2013. júl. 26. 06:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!