Hogyan lehet eltitkolni a párunk előtt az abortuszt?
Kérdező (#16): mondja ki a bűvszót, hogy "hüvelygomba", attól - mint tudjuk - elmenekülnek a pasik:)))
Na jó, ez volt a humor helye, a valóságban max azt lehet, hogy az illető mondjuk azt mondja, hogy begörcsölt, ömleni kezdett belőle a vér, elment orvoshoz, és egészségügyi küretet kellett végezni. Arra úgyanúgy áll a 6 hét. Vagy más nőgyógyászati problémára hivatkozik, mondjuk méhszájsebre, ami miatt az orvos eltiltotta egy időre a hüvelyi aktustól.
De valóban, a legjobb út az az egyenes, és azért az emberek többségével meg lehet beszélni őszintén egy problémát. Ha az illető párjával nem, akkor azzal meg meggondolandó a párkapcsolat...
Régen rossz egy kapcsolat, ahol a nő nem meri elmondani, hogy terhes...
El lehet titkolni, persze mindent el lehet, csak a kérdés, hogy érdemes-e?
Lelkileg valószínűleg jobban meg fog viselni, mint fizikailag (tapasztalatból mondom), lehet, hogy most azt hiszed ez a jó megoldás, de később rájössz, hogy mit is veszítettél és akkor már nem lesz vissza út. Egy ilyet a Pároddal közösen kellene megbeszélni és nem felelőtlenül egyedül eldönteni.
Minden jót és kívánom, hogy a lehető legjobb döntést hozzátok meg!
Nem a Kérdezőről szól a kérdés, ld #5. De tök mindegy is, mert ez az a kérdés, amit hetente feltesz kb valaki, hogy 1/1, hol 1/3 személyben. Amit én a minap linkeltem, ott 1/1 volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nos elég komoly ez a téma. Szerintem eltitkolni teljesen felesleges úgyis kiderül. Szerintem beszéljék meg hogy el tudják-e tartani vagy sem. Ez kettejükön múlik.
Senki másra ne hallgassanak. Ha el akarja titkolni akkor valami nagyon nagy gond van, és az nem a pénz.
Minden kapcsolatnak az kéne legyen az alapja (szép magyar mondat) hogy az ilyen problémákat higgadtan megbeszélik.
Egy életet kioltani csak ezért........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!