Megtartsam vagy elvetessem?
Utolsó vagyok.
Nem nem törődik a gyerekkel. A fiam az idén 14 éves lesz és 1 éves volt mikor az apja először látta célzottan és utoljára is.2x látta véletlen találkozás által de a második tavaly volt és akkor meg sem ismerte Én csak annyit fűznék a te párodhoz,hogy nem hiszem,hogy ezek után meg érdemli,hogy valaha is bánkódj utána.Ha ki jelentette sem babával sem nélküle nem kellesz akkor lépj tovább és éld a saját életed.
Örülök,hogy meg tartod a babát ő kárpótolni fog téged mindenért és meg lesz majd a te életed párja is.Boldog baba várást kívánok neked.
Most lenne nagyon nagy szükségem a véleményetekre,mert a párommal kibékültünk,de a gyereket nem akarja.Mert nem tudja szeretni,mivel én mással feküdtem le,miközben a méhemben volt.Neki is nehéz ez az egész látom rajta.Azt mondta,ha megtartom nem áll mellém.Már elindítottam az abortuszhoz vezető eljárásokat,ma voltam vérvételen.
És amit még elfelejtettem hozzátenni,hogy anyukám nagyon támogatna,de alkoholista.Mit tegyek??
Ha szeretne, nem küldene abortuszra.
Kibékult hogy rá tudjon venni az abortuszra, műtét után meg lelép. Más okot nem látok arra, hogy a korábban tervezett közös gyereket miért akárná megöletni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!