Megtartsam vagy elvetessem?
Nézd, felnőtt nő vagy félig támogató háttérrel, hisz mögötted áll az édesanyád.
Egy kisbabának mindenképp az az ideális, ha teljes családban nő fel, de ez sokaknak nem adatik meg. Ahogy olvasom, Neked sem adatott meg, és nekem sem egyébként. Mégis élünk.
Nekem úgy tűnik, a párod a kapcsolati viszontagságoktól függetlenül nem akar hallani a babáról. Azaz, ha vállalod, Neked kell - egy ideig biztosan - nevelgetned a babádat édesanyáddal. Őszintén szólva nem tudom, zsarol-e a párod azzal, hogy visszamegy Hozzád, ha elveteted a gyereketeket, de ha mondja/gondolja is ezt, nagy kérdés, hogy mennyire lenne ez tartós, illetve, hogy a megölt magzat valódi, eleven kovásza lenne-e a kapcsolatotoknak. Én azt hiszem, hogy nem. Ebben a helyzetben 2 embert szeretsz: a párodat és a gyerekedet. A párod mobilan, a gyereked stabilan a tiéd.
Mindenképp megpróbálnám rendezni a viszonyomat a párommal, ha a helyedben lennék.
Hogy én miképpen döntenék a babáról, az nyilvánvalóan sejthető, de én nem vagyok Te. És hát Te döntesz, és én csak remélni tudom, hogy helyesen.
Ne vetesd el,főleg ,hogy igazából vágyol rá.Míg élsz bánni fogod.Én meg tettem.Mindjárt 45 -öt leszek van két lányom./20 és 8/
Most védekezés ellenére besikerült.Mikor megláttam a pozitív tesztet bepánikoltam.Még 6 hetes sem volt mikor 2 hete elvetettem.Pedig igazából vágytam erre a gyerekre,mindig is vágytam egy harmadikra.
Azóta romokban az életem.Alszok vagy sírok.Én a valaha határozott kemény nő.
Ne vetesd el, foleg ugy h vagyol ra, es effele huz a szived, meg h anyukad mindenben melletted all es tamogat.
Fiatal vagy meg pici babaval is lehet part talalni. Az olyan ferfi akinek nem kellesz babaval, az lehet h sajat maga sem akart volna babat kesobb. A volt parodat meg felejtsd el, igy sem akar tobbe meg ugy sem. Egyebkent egy szemetlada es egy ilyen ferfi nem erdemel egy konnycseppet sem. Nem talalom megcsalasnak azt, ha lefekudtel egy masik sraccal hisz ez a szakitasotok utan volt, tehat nem voltal kapcsolatban. Miert mit vart el???? h utana keseregj talan???? es szuzkent eld az eleted o utana almodozva? Ilyen jo pasi nincs ezen a foldkereksegen!
En megtettem fiatalon az abortuszt, nem volt mas valasztasom, idegen orszagban ideiglenes vizumon, kezdo allassal, nem tamogato anyaval, nem volt mas lehetosegem, de hidd el mai napig banom. Azota van egy egeszseges kislanyom es varjuk a kistesot, de az elso picit sosem felejtem el, meg akkor is ha az apja egy szemet allat volt. A jelenlegi ferjem elvett volna kicsi babaval is, es valtig allitom h a karrierem is ugyanugy befutott volna. Csak tudod azota jo 10 evvel oregebb es bolcsebb lettem. En tanultam a hibambol, es probalok ccsak segiteni.
Ne vetesd el!
Engem ha anya támogatott volna akkor nem tettem volna meg...:'(
Kedves kérdező. Ne tegyél olyan döntést ami később az életedet tönkre teszi.Legyen az bármelyik.El mondanám az én történetemet ha meg engeded.
22 éves voltam mikor meg ismerkedtem egy férfival jól ki jöttünk terveztük a babát ami hamar össze is jött. Pár hetes terhes voltam mikor el kezdett csavarogni stb. 5 hónapos terhesen szet mentünk. A családom támogatott és meg született a kisfiam.2 és fél éves koráig egyedül neveltem de akkor meg ismerkedtem a jelenlegi férjemmel aki el fogadta a fiamat a sajátjaként. Már lassan 11 éve vagyunk házasok és most várjuk a harmadik közös babánkat.Tehát jövőre 4 gyerek boldog szülei leszünk. Te is meg fogod találni azt aki el fogad gyerekestől és olyannak amilyen vagy.Mellesleg én is apa nélkül nőttem fel,de inkább így mint vele. Gondolkodj el ne hozz hírtelen döntést.
Azt már eldöntöttem,hogy megtartom a babát,csak az apja miatt nagyon labilis vagyok lelkileg.Lehet,hogy a hormonok is játszanak velem.Minden nap minden percben rám jön a sírógörcs.Nagyon pozitív tanácsokat adtok nekem és köszönöm őket.Sokat segítetek.
Kedves utólsó:Sokban hasonlít a történeted az enyémhez;remélem én is megtalálom a páromat egyszer.És neked az első gyereked apja törődik vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!