Úgy döntöttünk így a helyes, de a nagyszülők tiltakoznak. Hogyan magyarázhatnánk el nekik, hogy ez a mi döntésünk, és így látjuk a legjobbnak?
Úgy látszik, tényleg igaz, hogy a nők 2 dologért képesek mindent megtenni... Milyen szomorú.
Mindent látok, olvasok, értek, elhiszek, szerintem nem kamu a kérdés, de a döntést mégsem. Nekem túl sok a "ha".
De nem mondok semmit.
Egy ötlet, arra az esetre, ha van még remény: Ha a nagyik váltva lennének ott az elején, sokat jelenthetne, és én úgy tudom, az önkormányzatoknál ilyen esetekben igényelhető INGYENES és SZAKSZERŰ segítség. Hogy anyuka tényleg ne bolonduljon bele. Ezt már kérdeztétek? Egyáltalán tudtok róla? Nehogy információ-hiányon múljon.
Utolsó, a kérdést olvastad?
"És minden olyan jól ment, a 12. héttől, azonban ismételten szigorú ágyban fekvésre lettem ítélve és a 32.héten világra jöttek a picik." - közben ki látná el szerinted a kérdező 5 (öt) gyerekét????
Kérdező!
Ahol én élek, az önkormányzat ikrek esetén automatikusan küld védőnőket/gondozónőket az anyuka mellé, hogy hathatós segítséggel gördülékenyebben oldódjon meg az első időszak. Ez a lehetőség nálunk ingyenes.
El tudom képzelni, milyen nehéz lehetett a második várandósság, amikor feküdni kellett, és ott voltak a pici lányok. Én arra gondoltam, annyit mindenképp megér a dolog, hogy megérdeklődjétek, felétek is van-e valami hasonló. Hátha igen. És ha csak 1 baba van útban és vele nem kell feküdni, talán ez megoldás lehetne.
Én mindenesetre tennék egy próbát.
Erre az utolsó kommentre azért nem válaszolok, mert:
1 eszemben sincs (pechedre, utolsó) macerálni a kérdezőt
2 mert tisztában vagyok a kérdező által használt spirál működési mechanizmusával.
Pont ebben bíztam - tiszteletben kellene tartani azt, amit a Kérdező a #17-ben már egyértelműen leírt...
A kérdés itten pont az, hogy hogyan kezeljék az erőszakos, okoskodó, mások életébe beledumálni akaró nagyszülőket...
Talan hatasos fog gatlval???
Pl a ferfi elkotesevel olcso rovid beavatkozas de ehez mar esz kell
Mivel messze laknak a nagyszülők, max telefonon piszkálhatnak, azt meg nem muszáj végighallgatni. 5 gyerekért vagy felelős, ne hagyd magad terrorizálni. Megértelek, ti látjátok át, hogy mennyit bírtok!
Azt tényleg nem értem, hogy egy ilyen korai terhességet miért kellett elmondani, de ez már múlt idő. Nem kell velük megértetni, valószínűleg úgysem tudnál olyat mondani, hogy megbékéljenek, úgyhogy ez van, kénytelenek lesznek benyelni.
Minden jót kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!