Úgy döntöttünk így a helyes, de a nagyszülők tiltakoznak. Hogyan magyarázhatnánk el nekik, hogy ez a mi döntésünk, és így látjuk a legjobbnak?
Ezek szerint sokkal érthetőbb az abortuszt választani, mint esetleg tenni arról hogy véletlen se foganjon meg a baba?
Ha én öt gyerek után már nem akarnék többet, akkor tennék róla, mert ez sokkal rosszabb megoldás, nemdebár?
#31 OK.
#32, te ezt tennéd, OK. Kérdezőék meg valamiért mást választottak. Azt gondolom, hogy egy másik emberen számon lehet kérni egy elvárható gondosságot adott esetben - ami kb annyi, hogy ha valaki nem akar gyereket, az védekezik - de azt, hogy miért nem volt maximalista, nos azt SENKINEK SOHA.
31
oké, de ilyet ne kérdezzünk... Ha Te eldöntöd, hogy oké van 2 gyerekem nem akarok többet akkor Te se rohansz elkötésre... Senkinek nem kell 30 körül a hőhullám és elhúzódó klimax... De főleg mi van ha gondoltok egyet és minden adott lesz még 1-2 gyerkőchöz?
32
Mi az a módszer ami a legjobb? Ha nincs szex.. Azt ugye senki nem teszi meg mert emberek vagyunk szükségletekkel...
Én speciel a latexre allergiás vagyok (azonnal égek és viszketek) tehát gumi kilőve,
spermicid síkosító az minden csak nem bizalom gerjesztő és nekem nem védekezés,
A hüvely tabletták aktus előtt 2 órával felhelyezendők és hosszútávon nem alkalmazhatóak+ ha elmész és mondjuk tegyük fel irrigálsz egyet szex után ugye a sperma csak röpke 72 órán át életképes míg a gyógyszer max 8 órán át hat....
A krémek ugyanígy.
A pesszárium eltud mozdulni ez se túl biztonságos.
a hüvelygyűrű meg ugyanúgy nem ad 100%ot vagy-vagy az is.
A fogamzásgátlót nem szedhetem mert begyulladnak a tejmirigyeim tőle és 19 voltam mikor le kellett csapolni a folyadékot belőle.
Spirál egyik barátnőmnek méhenkívüli terhessége lett spirállal... De jó... Így is ab lett a vége...
Tehát Én mint gyermeket akaró nő (a későbbiekben szeretnék még) mivel védekezzek 100%osan? Mivel? :D Vicc mert tényleg annyi a legbiztonságosabb megoldás, ha erényövet kötünk magunkra, a kulcsot elhajítjuk az erdőben, hogy soha ne akadjunk rá, a Párunk meg rendezze el magát...
Ha teszem fel én 5 év múlva akarok gyermeket és nem most (mert most mondjuk nem állunk úgy vagy házat újítunk fel és a pénz biztos kevés vagy van egy gyermekem aki betegeskedik sokat vagy a szülemiről kell gondoskodjak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!