Úgy döntöttünk így a helyes, de a nagyszülők tiltakoznak. Hogyan magyarázhatnánk el nekik, hogy ez a mi döntésünk, és így látjuk a legjobbnak?
Megértem a döntést és támogatlak is benne! Az első már ez az 5 ha az ő jólétük hiányt szenvedne egy hatodik hetedik baba miatt azt már nem szabad megkockáztatni! Ne adj isten csak egy influenza is a földig dönthet ha 6 gyerenek kell gyógyszert vegyél!
Én már a páromat se tenném ki ilyennek! Iszonyat nagy felelősség ez az 5 gyermek is! Akikhez gratulálok :)
Minden tiszteletem, hogy öt gyermeket neveltek.
Csak felmerült bennem, hogy ha már nem szerettetek volna több gyermeket, akkor miért nem kötteted el magad? Spirál mellett nagyon sokan esnek teherbe, egyáltalán nem megbízható fogamzásgátló. A megelőzésre kellett volna hangsúlyt fektetni, akkor most nem kerülne sor erre a szörnyű dologra.
az állszentek visszavehetnének!
100%os fogamzásgátlás csak az abortusz és az elkötés van.. Se a spirál se semmi nem 100%...
Hogy jön bárki ahhoz, hogy megkérdőjelezze, hogy miért nem köttetted el magad?!
MERT CSAK!!!
Mert ha egyszer anyagi helyzetük megengedi hogy még 26 gyereket szüljön esetleg akkor megtehesse!
Mindegy mi lenne! Hogy fiú-e vagy lány... De rohadtul örülnék esetleg ha végre születik egy fiú/lány gyerekem és a megélhetésünk válságba kerül...
Iszonyat nagy kihívás 5 gyereknek mindent megadni! Szerintem senkinek semmi joga becsmérelni mert nem szül hatodikat... Szájkaratésok... Mindenki csinálja utána! Sőt! szüljön 6ot minimum és majd akkor álljon neki megkérdőjelezni bármit! Mert akinek 1-2-3 gyereke van rohadtul nem tudja, hogy milyen 4-5 gyerekről megfelelően gondoskodni, hogy egyik se kapjon kevesebbet a másiktól! Ha elmész a boltba és mindenki csak 1 tejszeletet kap az is 600 forint! ezt szorozzuk fel 20 nappal mondjuk...
És még nincs főtt kaja az asztalon, nincs autó megtankolva senki nem volt beteg (de ha az ovit elkezdik hiába csak 3 jár szinte mindenki beteg lesz... Élmény volna szegénynek!
Ha nincs lehetőség nem kell senkinek a szívét fájdítani sz.r dumákkal!
Hogy szüld meg ne öld meg (ez még nem megölés)!
Ha az volna akkor a születés szabályozásnak ez a módja nem lenne!!! Ha egy 16 éves írna akinek 6 ab-ja volt akkor jogos mindenféle okoskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!