Úgy döntöttünk így a helyes, de a nagyszülők tiltakoznak. Hogyan magyarázhatnánk el nekik, hogy ez a mi döntésünk, és így látjuk a legjobbnak?
Hely nyílván lenne, de idegrendszer? Még egy három éven aluli?
Anyagilag sem mindegy, meg gondolom a kérdező így is úgy zuhan esténként az ágyba.
Kedves kérdező: ez kizárólag a ti döntésetek. Én sem értem, hogy minek mondtátok el. Még befüllentheted, hogy elvetéltél, vagy nem fejlődött a baba.
Zárójelben megjegyezném, hogy talán, ha nem akartok több babót, egyikőtök kötesse el magát.
9-es vagyok, nem a levegőbe beszélek. Én is lombikbaba után lettem most spontán terhes. Van még 5 fagyasztott embriónk, de értük mindenképpen vissza fogunk menni, nincs szívem azt mondani, h dobják ki őket. Max 7 gyerekünk lesz :)
Utolsó nem hiszem, h mire ez a pici megszületne, a nagyok még mindig 3 év alattiak lennének.
Kedves "azóta utolsó". :)
Itt már nem arról van szó, hogy megtartsák-e, le is írták, hogy nem tudják vállalni, mindenképpen elveteti. Innentől kezdve mocsok dolog nyomatni a lelkiterrort, legyen az a szülő, vagy egy névtelen ismeretlen itt GyK-n.
Öt pici gyerek mellett én sem mernék vállalni egy vészélyeztetett terhességet. Ezzel az előélettel pedig szinte 100% hogy az lesz.
Akkor mi lesz a picikkel. Az apa így is túl van terhelve, hogy eltartsa a népes családját, de akkor még pelenkázza a kicsiket, hordja oviba a nagyokat?
Köszönöm a válaszokat! Ma már mi is bánjuk, hogy elmondtuk nekik, de az elején úgy gondoltuk, jogukban áll tudni. Nem számítottunk ekkora felháborodásra. Ráadásul, ismerjük magunkat, egyszer véletlenül úgyis kikotyogtuk volna, akkor biztos megsértődés és átkozódás lett volna belőle, csak reméltük, hogy megértik. Szükségünk lett volna a támogatásra, mivel épp elég nehéz volt ezt a döntést meghozni.
Az abortusz ellen kampányolóknak, pedig.. feleslegesen fáradoznak, mert a döntés már megszületett. Nem arról van szó, hogy jó kedvemben megyek abortuszra, remélem ezt senki sem gondolta komolyan. Nyilván, mire "megszülnék" addigra ovis lenne a 3 nagyobb, és akkor még valahogy az oviba is el kéne repítenem őket, és az külön "gond" lenne, pláne ha ismét ágyba kényszerülnék. Nem a 6 kisgyerekkel van a gond, nálunk a legnagyobb probléma az a 30 valahány hét amíg a pocakban van. Így sem egyszerű az élet 3 dackorszakos és 2 fogzós kiscsajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!