Szerintetek nem helyes ha elmegyek a baratommal a mezore?
Sziasztok.
15 eves lany vagyok es a baratom 16.8 honapja egyutt vagyunk, es mondhatni normalis a kapcsolatunk.Igy hetvegeken szoktunk elmenni a mezore vagy az erdobe szamocat szedni meg ilyeneket.Anyukam azon van fennakadva, hogy hogy is kepzelem, hogy kettesben megyunk?Normalis h idegeskedik ezert?
16.8 hónapja... Ezt egy számológép dobta ki?
Tovább nem is olvastam.
Kedves utolsó válaszoló! Nem 16.8 hónapja járnak együtt, hanem véletlenül elfelejtett szóközt rakni a kérdező. A barátjára írta azt, hogy 16. És a 8-at a hónapra értette. Nem értem, hogy miért kell állandóan piszkálódni a másikkal... (bocsi, az OFF-ért)
A kérdésedre az lenne a válaszom, hogy félt az anyukád. Biztos nem szokta még meg a helyzetet, hogy már van barátod, akivel sokszor együtt vagy.
Szamócát szedni.:D micsoda trend.
Na amúgy szerintem totál aranyos,ha a barátoddal lejártok a mezőre..szamócát szedni XD aaaahhh *.*XDD finom lehet az a szamóca,édes lányom.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!