Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nem helyes ha...

Szerintetek nem helyes ha elmegyek a baratommal a mezore?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

15 eves lany vagyok es a baratom 16.8 honapja egyutt vagyunk, es mondhatni normalis a kapcsolatunk.Igy hetvegeken szoktunk elmenni a mezore vagy az erdobe szamocat szedni meg ilyeneket.Anyukam azon van fennakadva, hogy hogy is kepzelem, hogy kettesben megyunk?Normalis h idegeskedik ezert?

2013. jún. 16. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
:D
2013. jún. 16. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom anyukád azt hiszi még szűz vagy, ezért félt.
2013. jún. 16. 14:51
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen es jol tudja, hogy szuz vagyok.Masreszt pedig kerdeztem, hogy mert baj ez es nem azt mondta, hogy "jaj valami bajod lesz" hanem "mit mondanak majd?"
2013. jún. 16. 15:12
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Hát, én d.gni járnék a mezőre.
2013. jún. 16. 19:38
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

16.8 hónapja... Ezt egy számológép dobta ki?

Tovább nem is olvastam.

2013. jún. 16. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló! Nem 16.8 hónapja járnak együtt, hanem véletlenül elfelejtett szóközt rakni a kérdező. A barátjára írta azt, hogy 16. És a 8-at a hónapra értette. Nem értem, hogy miért kell állandóan piszkálódni a másikkal... (bocsi, az OFF-ért)

A kérdésedre az lenne a válaszom, hogy félt az anyukád. Biztos nem szokta még meg a helyzetet, hogy már van barátod, akivel sokszor együtt vagy.

2013. jún. 16. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szamócát szedni.:D micsoda trend.

Na amúgy szerintem totál aranyos,ha a barátoddal lejártok a mezőre..szamócát szedni XD aaaahhh *.*XDD finom lehet az a szamóca,édes lányom.:)))

2013. jún. 16. 22:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem civakodni akarok most azzal amit irni fogok.:)Nem egy olyan mezore vagy erdobe jarunk mi, ami nincs meglatogatva emberektol honapok ota.Ameddig ott vagyunk, majdnem 5-6 emberrel talalkozunk, foleg most, hogy mindenki a mezon van.S nem azt mondom, hogy csak szamocat szedunk..hanem leulunk beszelgetunk, hulyeskedunk...de egyszeruen nem is tudnam elkepzelni, hogy hogyan lehetne szexelni egy olyan helyen ahol emberek jarnak, es latnak..de tenyleg.Maskulomben pedig 15 es 16 evesek vagyunk..oke, hallotunk olyat, hogy szexeltek 13 evesen a bukk tovebe, de azert en nem sorolnam magam ezek koze.
2013. jún. 17. 15:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Anyukád valószínűleg konzervatívabb neveltetésű és fél, hogy esetleg az emberek megszólják őt emiatt.
2013. jún. 17. 18:32
 10/12 anonim ***** válasza:
De cuki!Ti hol laktok,hogy tiniként ez a hobbi jutott?
2013. jún. 18. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!