Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nem helyes ha...

Szerintetek nem helyes ha elmegyek a baratommal a mezore?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

15 eves lany vagyok es a baratom 16.8 honapja egyutt vagyunk, es mondhatni normalis a kapcsolatunk.Igy hetvegeken szoktunk elmenni a mezore vagy az erdobe szamocat szedni meg ilyeneket.Anyukam azon van fennakadva, hogy hogy is kepzelem, hogy kettesben megyunk?Normalis h idegeskedik ezert?

2013. jún. 16. 14:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
En tenyleg nem ertem:)))Ha azt irtam, volna, hogy dugni megyek a mezore akkor azert szoltatok volna.Egyszeruen o is szeret a termeszetbe jarni en is, akkor mert ne mennenk egyutt?
2013. jún. 19. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:
szerintem meg dicséretre méltó hogy így viselkednek. Nem értem, ezerszer normálisabb dolog amit ők csinálnak, mi t amit a mai tizenévesek többsége.
2013. jún. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!